Grillsticks serveret med tabouleh

4 personer

Ingredienser

200 gbulgur
10 stkcherrytomater
0.5 stkagurk
1 stkrødløg
0.5 stkspidskål
0.5 pottepersille
0.5 pottefrisk mynte
0.5 dlolivenolie
1 fedhvidløg
1 stkcitron
720 ggrillsticks med bacon og cheddar
dressing efter eget valg
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 26: Spidskål, cherrytomater, grillsticks med bacon og cheddar
  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld den herefter med koldt vand.

  • 2

    Skyl cherrytomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomater, agurk og rødløg i små tern og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Skyl persillen og mynten og hak begge dele fint.

  • 3

    Rør olivneolie, presset hvidløg, skyllet og revet citronskal, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.

  • 4

    Vend alle grøntsagerne sammen med bulgur, persille, mynte og citronmarinade. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Giv grillstickene en tur på grillen eller på en pande.

  • 6

    Server de lækre grillsticks med den smagfulde tabouleh. Velbekomme!

Grillsticks serveret med tabouleh