Grillsticks serveret med tabouleh
4 personer
Ingredienser
200 g | bulgur |
10 stk | cherrytomater |
0.5 stk | agurk |
1 stk | rødløg |
0.5 stk | spidskål |
0.5 potte | persille |
0.5 potte | frisk mynte |
0.5 dl | olivenolie |
1 fed | hvidløg |
1 stk | citron |
720 g | grillsticks med bacon og cheddar |
dressing efter eget valg | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 26: Spidskål, cherrytomater, grillsticks med bacon og cheddar
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld den herefter med koldt vand.
- 2
Skyl cherrytomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomater, agurk og rødløg i små tern og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Skyl persillen og mynten og hak begge dele fint.
- 3
Rør olivneolie, presset hvidløg, skyllet og revet citronskal, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.
- 4
Vend alle grøntsagerne sammen med bulgur, persille, mynte og citronmarinade. Smag til med salt og peber.
- 5
Giv grillstickene en tur på grillen eller på en pande.
- 6
Server de lækre grillsticks med den smagfulde tabouleh. Velbekomme!
