Grillpølser serveret med fyldig kartoffelsalat og grillede grøntsager. Hertil hummus
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
2 stk | snackpeber |
1 stk | squash |
600 g | frankfurter |
1 stk | rødløg |
90 g | soltørrede tomater i olie |
200 g | hummus |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.
- 2
Skyl snackpeberne og squashen og skær begge dele ud efter eget ønske. Vend grøntsagerne i en god sjat olivenolie, salt og peber.
- 3
Fyr op under grillen hvis vejret tillader det eller steg snackpeber og squash på en pande, til de har fået lidt stegeskorpe. Husk at vend dem undervejs.
- 4
Grill pølserne eller steg dem på en pande i lidt olie.
- 5
Pil skrællen af rødløget. Hak rødløget og de soltørrede tomater fint - gem olien til senere.
- 6
Vend kartoflerne sammen med de stegte grøntsager. Tilsæt evt. lidt af olien fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.
- 7
Server de grillede pølser med den fyldig kartoffelsalat og hummus som tilbehør. Velbekomme!
