Grillpølser serveret med fyldig kartoffelsalat og grillede grøntsager. Hertil hummus

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
2 stksnackpeber
1 stksquash
600 gfrankfurter
1 stkrødløg
90 gsoltørrede tomater i olie
200 ghummus
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Skyl snackpeberne og squashen og skær begge dele ud efter eget ønske. Vend grøntsagerne i en god sjat olivenolie, salt og peber.

  • 3

    Fyr op under grillen hvis vejret tillader det eller steg snackpeber og squash på en pande, til de har fået lidt stegeskorpe. Husk at vend dem undervejs.

  • 4

    Grill pølserne eller steg dem på en pande i lidt olie.

  • 5

    Pil skrællen af rødløget. Hak rødløget og de soltørrede tomater fint - gem olien til senere.

  • 6

    Vend kartoflerne sammen med de stegte grøntsager. Tilsæt evt. lidt af olien fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.

  • 7

    Server de grillede pølser med den fyldig kartoffelsalat og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Grillpølser serveret med fyldig kartoffelsalat og grillede grøntsager. Hertil hummus