Grillpølser med timiankartofler og bønner. Hertil bearnaisesauce
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
700 g | ferske bacon- og cheddar griller |
450 g | frosne bønner |
325 g | færdig bearnaisesauce |
olivenolie | |
tørret timian | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 19: Ferske bacon- og cheddar griller, frosne bønner, færdig bearnaisesauce, olivenolie
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olivenolie, timian, salt og peber. Bag kartoflerne sprøde i ovnen i ca. 25 min.
- 3
Fyr op under grillen hvis vejret tillader det eller steg pølserne i lidt olie på en pande ved middelvarme.
- 4
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. og varm sovsen op i en kasserolle.
- 5
Server grillpølserne med timiankartofler, grønne bønner og bearnaisesauce. Velbekomme!
