Grillpølser med timiankartofler og bønner. Hertil bearnaisesauce

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
700 gferske bacon- og cheddar griller
450 gfrosne bønner
325 gfærdig bearnaisesauce
olivenolie
tørret timian
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 19: Ferske bacon- og cheddar griller, frosne bønner, færdig bearnaisesauce, olivenolie
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olivenolie, timian, salt og peber. Bag kartoflerne sprøde i ovnen i ca. 25 min.

  • 3

    Fyr op under grillen hvis vejret tillader det eller steg pølserne i lidt olie på en pande ved middelvarme.

  • 4

    Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. og varm sovsen op i en kasserolle.

  • 5

    Server grillpølserne med timiankartofler, grønne bønner og bearnaisesauce. Velbekomme!

Grillpølser med timiankartofler og bønner. Hertil bearnaisesauce