Grillpølser med små kartofler og coleslaw

4 personer

Ingredienser

600 gsmå kartofler
6 stkgrillpølser
400 gfærdig coleslaw
ketchup

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 18: Grillpølser, små kartofler, færdig coleslaw, ketchup
  • 1

    Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.

  • 2

    Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.

  • 3

    Bland den færdige salat med den medfølgende coleslawdressing, hvis det ikke er gjort på forhånd.

  • 4

    Server de stegte pølser med kartofler, coleslaw og ketchup. Nemt, ik'? Velbekomme!

Grillpølser med små kartofler og coleslaw