Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og forårsløg
4 personer
Ingredienser
Skinkeschnitzel
| 4 stk | skinkeschnitzel |
Marinade
| 2 fed | hvidløg |
| 1 stk | chili |
| 1 tsk | ingefær |
| 1 stk | økologisk citron |
| 1 spsk | frisk peberrod |
| 2 spsk | olivenolie |
| 2 spsk | ketchup |
| 2 spsk | karry |
| 1 spsk | hp sauce |
| 2 spsk | mild chilisauce |
| 2 spsk | sesamolie |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| 1 pose | nye danske kartofler |
| 12 stk | forårsløg |
Tilberedning
- 1
Hak hvidløg og chili fint. Hak ingefær og pres citronsaft. Riv peberrod.
- 2
Bland det hele sammen med de resterende ingredienser til marinaden. Ønsker du ikke en stærk marinade, kan du komme mindre chili i.
- 3
Lad kødet trække i marinaden, gerne fra om morgenen til det skal bruges om aftenen.
- 4
Kog kartoflerne med salt til de er møre.
- 5
Grill skinkeschnitzlerne sammen med forårsløg på grillen. Serveres straks med nykogte kartofler.
