Grillet romainesalat med kylling og parmesan
2 personer
Ingredienser
4 stk | hjertesalater/mini romaine |
250 g | kylling lårsteak |
125 g | parmesan |
2 spsk | dijon |
5 stk | ansjosfileter |
3 spsk | æblecidereddike |
Smagsneutral olie | |
salt | |
peber | |
basilikum |
Tilberedning
- 1
Skær 2 af hjertesalaterne i halve og grill dem på skærefladen til de er møre.
- 2
Mens salaterne griller, drysses kyllinge lårsteaks med salt og grilles til de er færdige. Ved middelhøj varme skal lårsteaksene have 10-12 minutter. De er færdige når saften i kødet er klar, ikke rosa.
- 3
Blend dijon, ansjosfileter, æblecidereddike, salt, peber og smagsneutral olie sammen til konsistensen bliver tyk og cremet. Smag gerne til med mere salt, peber og syre.
- 4
Skær alle hjertesalaterne ud i kvarte stykker – anret salaten med både grillet og rå hjertesalat og kylling imellem.
- 5
Vend salaten med ansjosvinaigretten og riv parmesan ud over. Pynt af med basilikum.
