Grillet romainesalat med kylling og parmesan

2 personer

Ingredienser

4 stkhjertesalater/mini romaine
250 gkylling lårsteak
125 gparmesan
2 spskdijon
5 stkansjosfileter
3 spskæblecidereddike
Smagsneutral olie
salt
peber
basilikum

Tilberedning

  • 1

    Skær 2 af hjertesalaterne i halve og grill dem på skærefladen til de er møre.

  • 2

    Mens salaterne griller, drysses kyllinge lårsteaks med salt og grilles til de er færdige. Ved middelhøj varme skal lårsteaksene have 10-12 minutter. De er færdige når saften i kødet er klar, ikke rosa.

  • 3

    Blend dijon, ansjosfileter, æblecidereddike, salt, peber og smagsneutral olie sammen til konsistensen bliver tyk og cremet. Smag gerne til med mere salt, peber og syre.

  • 4

    Skær alle hjertesalaterne ud i kvarte stykker – anret salaten med både grillet og rå hjertesalat og kylling imellem.

  • 5

    Vend salaten med ansjosvinaigretten og riv parmesan ud over. Pynt af med basilikum.

Grillet romainesalat med kylling og parmesan