Grillet ratatouille med tomat dip

2 personer

Ingredienser

2 stkauberginer
2 stkzucchini
4 stkrødløg
2 stkfennikel
2 stkcitroner
250 gcherrytomat
1 posetomatvinaigrette pulver
olivenolie
3 kvisterosmarin
Smagsneutral olie
salt
Sort peber

Tilberedning

  • 1

    Skær alle grøntsagerne ud i skiver og dryp med smagsneutral olie. Grill dem godt på grillen til de er møre – gerne med kvistene af rosmarin ved.

  • 2

    Halver 1 citron og grill den på skærefladen.

  • 3

    Mens grøntsagerne griller, blendes cherrytomaterne med lidt citronsaft, salt, sort peber og tomatvinaigrette pulver.

  • 4

    Anret de grillede grøntsager i et fad, skiftevis. Dryp med lidt god oliven olie og smag til med flagesalt.

  • 5

    Server med tomatdip og grillet citron til på siden.

Tip: Salt evt aubergine skiverne i 10 min inden de grilles.
Grillet ratatouille med tomat dip