Grillet ratatouille med tomat dip
2 personer
Ingredienser
| 2 stk | auberginer |
| 2 stk | zucchini |
| 4 stk | rødløg |
| 2 stk | fennikel |
| 2 stk | citroner |
| 250 g | cherrytomat |
| 1 pose | tomatvinaigrette pulver |
| olivenolie | |
| 3 kviste | rosmarin |
| Smagsneutral olie | |
| salt | |
| Sort peber |
Tilberedning
- 1
Skær alle grøntsagerne ud i skiver og dryp med smagsneutral olie. Grill dem godt på grillen til de er møre – gerne med kvistene af rosmarin ved.
- 2
Halver 1 citron og grill den på skærefladen.
- 3
Mens grøntsagerne griller, blendes cherrytomaterne med lidt citronsaft, salt, sort peber og tomatvinaigrette pulver.
- 4
Anret de grillede grøntsager i et fad, skiftevis. Dryp med lidt god oliven olie og smag til med flagesalt.
- 5
Server med tomatdip og grillet citron til på siden.
Tip: Salt evt aubergine skiverne i 10 min inden de grilles.
