Grillet ørredfilet med aspargessalat
4 personer
Ingredienser
Ørredfilet
4 pakker | ørredfilet |
1 stk | lime |
salt | |
peber |
Salat
100 g | rucolasalat |
12 stk | cherrytomat |
1 stk | rødløg |
0,5 stk | broccoli |
12 stk | grønne asparges |
Dressing
1 bundt | persille |
2 fed | hvidløg |
2 dl | skyr |
1 spsk | olivenolie |
1 spsk | citronsaft |
1 tsk | rørsukker |
peber |
Tilberedning
Ørredfilet
- 1
Hæld limesaft over ørredfileterne og krydr med salt og peber.
- 2
Grill ørredfileterne i ca. 12-15 min. med skindsiden nedad, indtil fileterne er gennemstegt.
Salat
- 1
Skyl rucola. Halver cherry tomater og skær rødløg i tynde både, broccoli i små buketter og asparges i 3 cm. lange stykker.
- 2
Bland alle grøntsagerne til salaten sammen.
Dressing
- 1
Hak persille og hvidløg fint. Bland sammen med resten af ingredienserne til dressingen.
- 2
Anret ørredfilterne på en tallerken med salat og dressing til.