Grillet ørredfilet med aspargessalat

4 personer

Ingredienser

Ørredfilet

4 pakkerørredfilet
1 stklime
salt
peber

Salat

100 grucolasalat
12 stkcherrytomat
1 stkrødløg
0,5 stkbroccoli
12 stkgrønne asparges

Dressing

1 bundtpersille
2 fedhvidløg
2 dlskyr
1 spskolivenolie
1 spskcitronsaft
1 tskrørsukker
peber

Tilberedning

Ørredfilet

  • 1

    Hæld limesaft over ørredfileterne og krydr med salt og peber.

  • 2

    Grill ørredfileterne i ca. 12-15 min. med skindsiden nedad, indtil fileterne er gennemstegt.

Salat

  • 1

    Skyl rucola. Halver cherry tomater og skær rødløg i tynde både, broccoli i små buketter og asparges i 3 cm. lange stykker.

  • 2

    Bland alle grøntsagerne til salaten sammen.

Dressing

  • 1

    Hak persille og hvidløg fint. Bland sammen med resten af ingredienserne til dressingen.

  • 2

    Anret ørredfilterne på en tallerken med salat og dressing til.

Grillet ørredfilet med aspargessalat