Grillet herregårdskotelet med svampe

4 personer

Ingredienser

Herregårdskotelet

4 stkherregårdskotelet
2 bakkersvampe

Marinade

3 dlrapsolie
1 stængeltimian
1 stkcitron
4 fedhvidløg
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Hak timian og pres hvidløg. Skyl og rens svampe.

  • 2

    Bland rapsolie, timian, citronsaft, hvidløg, salt og peber til en marinade.

  • 3

    Læg herregårdskoteletterne i en frysepose og hæld marinaden ved. Vend det hele godt sammen i posen og læg posen i køleskabet natten over.

  • 4

    Herregårdskoteletterne lægges på den varme grill og grilles i ca. 5 minutter på hver side.

  • 5

    Grill svampe med på grillen de sidste 3-4 minutter.

  • 6

    Serveres straks.

Grillet herregårdskotelet med svampe