Grillet herregårdskotelet med svampe
4 personer
Ingredienser
Herregårdskotelet
| 4 stk | herregårdskotelet |
| 2 bakker | svampe |
Marinade
| 3 dl | rapsolie |
| 1 stængel | timian |
| 1 stk | citron |
| 4 fed | hvidløg |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Hak timian og pres hvidløg. Skyl og rens svampe.
- 2
Bland rapsolie, timian, citronsaft, hvidløg, salt og peber til en marinade.
- 3
Læg herregårdskoteletterne i en frysepose og hæld marinaden ved. Vend det hele godt sammen i posen og læg posen i køleskabet natten over.
- 4
Herregårdskoteletterne lægges på den varme grill og grilles i ca. 5 minutter på hver side.
- 5
Grill svampe med på grillen de sidste 3-4 minutter.
- 6
Serveres straks.
