Grillet havkat i folie
4 personer
Ingredienser
| 400 g | havkat |
| kartofler | |
| 1 bundt | grønne asparges |
| 4 skiver | økologisk citron |
| 1 håndfuld | citronmelisse |
| chili | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Tænd grillen.
- 2
Riv alufolie stykker a ca. 40 cm, og fordel fisken på midten af alufolien.
- 3
Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem oven på fisken sammen med citron og citronmelisse.
- 4
Krydr med salt, peber og evt. friskhakket chili.
- 5
Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 minutter.
- 6
Servér fiskepakkerne med nye kartofler.
Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter. Tilsæt evt. lidt chili til pakkerne.
