Grillet aubergine, stracciatella & kylling
4 personer
Ingredienser
4 stk | kyllingelår med salt og peber |
2 stk | auberginer |
2 stk | skalotteløg |
1 bundt | løvstikke |
2 stk | mozarella |
1 dl | fløde |
salt | |
peber | |
2 stk | citroner |
2 stk | hjertesalater |
1 bundt | grønne asparges |
1 pose | feldsalat |
Olivenolie |
Tilberedning
- 1
Bræk mozzarellaerne ud i mindre stykker og vend det sammen med fløde, salt, sort peber og citronskal.
- 2
Halver auberginer og pensl dem med lidt smagsneutral olie og drys med lidt salt.
- 3
Grill dem på grillen på skærefladen. Når skærefladen er gylden, vendes auberginerne og grilles næsten sorte på skindsiden. Når auberginerne er møre, tages de fra.
- 4
Mens auberginerne grilles, steges kyllingelårene på skindsiden, indtil skindet er sprødt og gyldent. Vend kyllingelårene og grill dem færdig. De skal have cirka 10-12 minutter ved middelvarme.
- 5
Snit hjertesalat og grønne asparges op, vend dem med feldsalaten og riv skallen fra citronerne i salaten og drys med citronsaft, olivenolie, salt og sort peber.
- 6
Snit skalotteløg og løvstikke fint. Prik de møre auberginer og fordel løg/løvstikke ovenpå. Efterdryp med lidt olivenolie og flagesalt.
