Grillet aubergine, stracciatella & kylling

4 personer

Ingredienser

4 stkkyllingelår med salt og peber
2 stkauberginer
2 stkskalotteløg
1 bundtløvstikke
2 stkmozarella
1 dlfløde
salt
peber
2 stkcitroner
2 stkhjertesalater
1 bundtgrønne asparges
1 posefeldsalat
Olivenolie

Tilberedning

  • 1

    Bræk mozzarellaerne ud i mindre stykker og vend det sammen med fløde, salt, sort peber og citronskal.

  • 2

    Halver auberginer og pensl dem med lidt smagsneutral olie og drys med lidt salt.

  • 3

    Grill dem på grillen på skærefladen. Når skærefladen er gylden, vendes auberginerne og grilles næsten sorte på skindsiden. Når auberginerne er møre, tages de fra.

  • 4

    Mens auberginerne grilles, steges kyllingelårene på skindsiden, indtil skindet er sprødt og gyldent. Vend kyllingelårene og grill dem færdig. De skal have cirka 10-12 minutter ved middelvarme.

  • 5

    Snit hjertesalat og grønne asparges op, vend dem med feldsalaten og riv skallen fra citronerne i salaten og drys med citronsaft, olivenolie, salt og sort peber.

  • 6

    Snit skalotteløg og løvstikke fint. Prik de møre auberginer og fordel løg/løvstikke ovenpå. Efterdryp med lidt olivenolie og flagesalt.

Grillet aubergine, stracciatella & kylling