Grillede sandwich med hamburgerryg, mozzarella og pesto

4 personer

Ingredienser

8 skivergroft sandwichbrød
70 gcrisp salat
0.5 stkagurk
2 stksnackpeber
2 stkmozzarella
100 grød pesto
140 ghamburgerryg i skiver
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Groft sandwichbrød, crispsalat, hamburgerryg i skiver
  • 1

    Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med lidt olivenolie på den ene side og grill dem i et toastjern eller rist dem på en pande, i ovnen eller i en brødrister.

  • 2

    Skyl og skær salat, agurk og peberfrugter i skiver. Hæld vandet fra mozzarellaen og skær den i skiver.

  • 3

    Smør den ene side af det ristede sandwichbrød med lidt pesto.

  • 4

    Byg ovenpå med skyllet agurk i skiver, peberfrugter i skiver, hamburgerryg, mozzarella i skiver og skyllet salat. Afslut med en skive brød smurt med pesto.

  • 5

    Hvis der er agurk og peberfrugter tilovers, kan du servere dem som tilbehør til sandwichen. Velbekomme!

Grillede sandwich med hamburgerryg, mozzarella og pesto