Grillede sandwich med hamburgerryg, mozzarella og pesto
4 personer
Ingredienser
8 skiver | groft sandwichbrød |
70 g | crisp salat |
0.5 stk | agurk |
2 stk | snackpeber |
2 stk | mozzarella |
100 g | rød pesto |
140 g | hamburgerryg i skiver |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Groft sandwichbrød, crispsalat, hamburgerryg i skiver
- 1
Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med lidt olivenolie på den ene side og grill dem i et toastjern eller rist dem på en pande, i ovnen eller i en brødrister.
- 2
Skyl og skær salat, agurk og peberfrugter i skiver. Hæld vandet fra mozzarellaen og skær den i skiver.
- 3
Smør den ene side af det ristede sandwichbrød med lidt pesto.
- 4
Byg ovenpå med skyllet agurk i skiver, peberfrugter i skiver, hamburgerryg, mozzarella i skiver og skyllet salat. Afslut med en skive brød smurt med pesto.
- 5
Hvis der er agurk og peberfrugter tilovers, kan du servere dem som tilbehør til sandwichen. Velbekomme!
