Grillet madbrød med hjemmelavet skinkesalat og gnavergrønt
4 personer
Ingredienser
| 600 g | grillet madbrød |
| 2 stk | snackpeber |
| 0.5 stk | spidskål |
| 200 g | snackgulerødder |
| 2 stk | forårsløg |
| 300 g | skinke i tern |
| 0.5 potte | persille |
| 0.5 dl | mayonnaise |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Grillet madbrød
- 1
Opvarm ovnen til 180° varmluft og lun madbrødene i ovnen, som anvist på posen.
- 2
Skyl snackpebrene, fjern kernehusene og skær i stave. Skyl spidskålen og skær i strimler. Skyl snackgulerødderne og anret grøntsagerne i skåle eller på et stort fad.
- 3
Fjern top og bund fra forårsløgene, skyl dem og hak dem groft. Giv dem en snurretur i en minihakker sammen med skinketern, skyllet og hakket persille samt mayo, til du har en samlet masse. Tilsæt evt. lidt mere mayo, hvis du synes. Smag til med salt og peber.
- 4
Top de grillede madbrød med skinkesalat, spidskål og snackpeber og server med gulerødderne som gnavegrønt. Velbekomme!
