Grillede madbrød med hjemmelavet skinkesalat og gnavergrønt

4 personer

Ingredienser

600 ggrillet madbrød
2 stksnackpeber
0.5 stkspidskål
200 gsnackgulerødder
2 stkforårsløg
300 gskinke i tern
0.5 pottepersille
0.5 dlmayonnaise
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Madbrød, spidskål, snackgulerødder, forårsløg, skinke i tern, persille
  • 1

    Opvarm ovnen til 180° varmluft og lun madbrødene i ovnen, som anvist på posen.

  • 2

    Skyl snackpebrene, fjern kernehusene og skær i stave. Skyl spidskålen og skær i strimler. Skyl snackgulerødderne og anret grøntsagerne i skåle eller på et stort fad.

  • 3

    Fjern top og bund fra forårsløgene, skyl dem og hak dem groft. Giv dem en snurretur i en minihakker sammen med skinketern, skyllet og hakket persille samt mayo, til du har en samlet masse. Tilsæt evt. lidt mere mayo, hvis du synes. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Top de grillede madbrød med skinkesalat, spidskål og snackpeber og server med gulerødderne som gnavegrønt. Velbekomme!

Grillede madbrød med hjemmelavet skinkesalat og gnavergrønt