Grillede madbrød med cremet tunsalat, kål og rødder
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | tunsteak |
| 4 stk | grillet madbrød |
| 1 stk | rødløg |
| 0.5 dl | græsk yoghurt |
| 2 spsk | mayonnaise |
| 0.25 spsk | salt |
| 0.5 stk | citron |
| 200 g | frosne ærter |
| 325 g | færdig salat med rødder og kål |
| peber | |
| olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Færdig salat med rødder og kål, frosne ærter, grillet madbrød, tunsteak
- 1
Opvarm ovnen til 200°. Krydr tunsteakene med salt og peber og steg dem færdige på en pande i lidt olie. Stil dem til side og lad dem køle lidt af på en tallerken.
- 2
Lun brødene efter anvisningen på pakken.
- 3
Skær rødløget i tern og bland det med græsk yoghurt, mayo, salt og saften fra en citron. Del tunsteakene i mindre stykker når de er kølet lidt af og vend dem med dressingen.
- 4
Tilbered ærterne efter anvisningen på posen og bland dem med den færdige salat og den medfølgende dressing.
- 5
Server de grillede madbrød fyldt med kål, rødder og den lækre tunsalat.
