Grillede madbrød med cremet tunsalat, kål og rødder

4 personer

Ingredienser

2 stktunsteak
4 stkgrillet madbrød
1 stkrødløg
0.5 dlgræsk yoghurt
2 spskmayonnaise
0.25 spsksalt
0.5 stkcitron
200 gfrosne ærter
325 gfærdig salat med rødder og kål
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Færdig salat med rødder og kål, frosne ærter, grillet madbrød, tunsteak
  • 1

    Opvarm ovnen til 200°. Krydr tunsteakene med salt og peber og steg dem færdige på en pande i lidt olie. Stil dem til side og lad dem køle lidt af på en tallerken.

  • 2

    Lun brødene efter anvisningen på pakken.

  • 3

    Skær rødløget i tern og bland det med græsk yoghurt, mayo, salt og saften fra en citron. Del tunsteakene i mindre stykker når de er kølet lidt af og vend dem med dressingen.

  • 4

    Tilbered ærterne efter anvisningen på posen og bland dem med den færdige salat og den medfølgende dressing.

  • 5

    Server de grillede madbrød fyldt med kål, rødder og den lækre tunsalat.

Grillede madbrød med cremet tunsalat, kål og rødder