Gratineret tortellini i fad. Hertil sprød salat
4 personer
Ingredienser
1 stk | snackpeber |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
1 dåse | hakkede tomater |
4 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
500 g | tortellini med bacon, skinke og ost |
140 g | revet ost |
1 stk | hjertesalat |
40 g | balsamicoglacé |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Balsamicoglacé, hjertesalat, revet ost, tortellini med bacon, skinke og ost
- 1
Tænd ovnen på 180° varmluft.
- 2
Skyl snackpeberne, fjern kernehuset og skær i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint.
- 3
Varm en gryde op med olivenolie og svits snackpeber, løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, vand og smuldret bouillon og lad saucen simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
- 4
Vend tortellinierne i saucen og hæld det hele over i et ovnfast fad. Top med revet ost og bag fadet i ovnen i 10-15 min., til osten er gylden.
- 5
Skyl hjertesalaten og skær den i strimler. Vend hjertesalaten med balsamicoglacé og lidt olivenolie.
- 6
Server gratineret tortellini i fad med den sprøde salat som tilbehør. Velbekomme!
