Gratineret pasta med laks
4 personer
Ingredienser
250 g | fuldkornspasta |
2 fed | hvidløg |
500 g | frossen grøntsagsbund |
5 dl | mornaysauce |
225 g | laksefileter |
100 g | revet ost |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43.
En nem og lækker fiskeret med fuldkornspasta, frossen grøntsagsblanding, laks, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.
- 3
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits hvidløgene og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt herefter mornaysaucen og smag til med salt og peber.
- 4
Hæld vandet fra pastaerne og kom dem i et ovnfast fad sammen med den stegte grøntsagsblanding.
- 5
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i grove tern. Fordel laksestykkerne oven på pasta- og grøntsagsblandingen og top med revet ost.
- 6
Bag retten i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er gylden og laksen er gennemstegt. Velbekomme!