Gratineret pasta med laks

4 personer

Ingredienser

250 gfuldkornspasta
2 fedhvidløg
500 gfrossen grøntsagsbund
5 dlmornaysauce
225 glaksefileter
100 grevet ost
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43. En nem og lækker fiskeret med fuldkornspasta, frossen grøntsagsblanding, laks, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

  • 3

    Varm en pande op med lidt olivenolie og svits hvidløgene og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt herefter mornaysaucen og smag til med salt og peber.

  • 4

    Hæld vandet fra pastaerne og kom dem i et ovnfast fad sammen med den stegte grøntsagsblanding.

  • 5

    Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i grove tern. Fordel laksestykkerne oven på pasta- og grøntsagsblandingen og top med revet ost.

  • 6

    Bag retten i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er gylden og laksen er gennemstegt. Velbekomme!

Gratineret pasta med laks