Glutenfri vaniljekranse
Ingredienser
80 g | sukker |
0.5 stk | vaniljetang |
75 g | blødt smør |
1 stk | æg |
100 g | Glutenfri burger melblanding |
35 g | mandelmel |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 200°. Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det er blødt.
- 2
Del vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
- 3
Bland det med 1 spsk. sukker og kom det derefter i en skål sammen med smør og æg.
- 4
Tilsæt melblandingen og mandelmel. Ælt det godt sammen og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl.
- 5
Sprøjt det ud til cirkler på en bageplade med bagepapir. Der skal være rigeligt med mellemrum, så de ikke flyder sammen under bagningen.
- 6
Bag I ovnen i ca. 10 minutter eller til de er gyldne.
- 7
Lad dem køle af på en bagerist og opbevar i en lufttætbeholder.
