Glutenfri vaniljekranse

Ingredienser

80 gsukker
0.5 stkvaniljetang
75 gblødt smør
1 stkæg
100 gGlutenfri burger melblanding
35 gmandelmel

Tilberedning

  • 1

    Forvarm ovnen til 200°. Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det er blødt.

  • 2

    Del vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

  • 3

    Bland det med 1 spsk. sukker og kom det derefter i en skål sammen med smør og æg.

  • 4

    Tilsæt melblandingen og mandelmel. Ælt det godt sammen og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl.

  • 5

    Sprøjt det ud til cirkler på en bageplade med bagepapir. Der skal være rigeligt med mellemrum, så de ikke flyder sammen under bagningen.

  • 6

    Bag I ovnen i ca. 10 minutter eller til de er gyldne.

  • 7

    Lad dem køle af på en bagerist og opbevar i en lufttætbeholder.

Glutenfri vaniljekranse