Glutenfri tortilla med sprød kylling
4 personer
Ingredienser
| 350 g | Kyllinge inderfilet |
| 100 g | Tortillachips |
| 75 g | Glutenfri burgerbolle melblanding |
| 2 stk | Æg |
| 3 spsk | Olie |
| 0.5 stk | Mango |
| 1 stk | Spidskål |
| 1 stk | Avokado |
| 1 stk | Lime |
| Creme fraise | |
| 1 glas | Tacosauce |
| Koriander | |
| 4 stk | Glutenfri tortillas |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft.
- 2
Rens kyllingen og skær i fine stykker.
- 3
Knus tortilla chips i en dyb tallerken. I en anden skål kommes glutenfri mel og i en tredje piskes æg sammen.
- 4
Vend kyllingestykkerne i mel, derefter æg og til sidst de knuste tortilla chips og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med olie og bag dem i ovnen ca. 12 min eller til de er tilberedt og sprøde.
- 5
Imens kyllingen er i ovnen, skæres mangoen til små tern, spidskål snittes fint og avokado moses og vendes med salt, peber og limesaft.
- 6
Opvarm de glutenfri tortilla som anvist på pakken.
- 7
Server tortilla, sprød kylling og grønt med lime både, taco sauce, frisk koriander og creme fraiche.
