Glutenfri tortilla med sprød kylling

4 personer

Ingredienser

350 gKyllinge inderfilet
100 gTortillachips
75 gGlutenfri burgerbolle melblanding
2 stkÆg
3 spskOlie
0.5 stkMango
1 stkSpidskål
1 stkAvokado
1 stkLime
Creme fraise
1 glasTacosauce
Koriander
4 stkGlutenfri tortillas

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft.

  • 2

    Rens kyllingen og skær i fine stykker.

  • 3

    Knus tortilla chips i en dyb tallerken. I en anden skål kommes glutenfri mel og i en tredje piskes æg sammen.

  • 4

    Vend kyllingestykkerne i mel, derefter æg og til sidst de knuste tortilla chips og fordel på en bageplade med bagepapir. Drys med olie og bag dem i ovnen ca. 12 min eller til de er tilberedt og sprøde.

  • 5

    Imens kyllingen er i ovnen, skæres mangoen til små tern, spidskål snittes fint og avokado moses og vendes med salt, peber og limesaft.

  • 6

    Opvarm de glutenfri tortilla som anvist på pakken.

  • 7

    Server tortilla, sprød kylling og grønt med lime både, taco sauce, frisk koriander og creme fraiche.

Glutenfri tortilla med sprød kylling