Glutenfri tærte med bacon og spinat

4 personer

Ingredienser

Tærte

80 gglutenfri burgerbolle melblanding
100 gmandler
80 gblødt smør
2 spskvand
1 tsksalt
25 gspinat

Fyld

5 stkæg
5 spskfløde
3 spskparmesan
3 stkforårsløg
150 gbacon i tern
1 stkrødløg
25 gspinat
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Lav først tærtedejen ved at blande salt og melblandingen med de finthakkede mandler i en skål.

  • 2

    Tilsæt vand og smør i små skiver. Ælt dejen sammen og stil den på køl i 30 minutter.

  • 3

    Lav fyldet ved at stege bacon på en pande og køle en smule, mens du forbereder resten.

  • 4

    Pisk æggene sammen med fløde, revet parmesan og kom den let afkølet bacon i.

  • 5

    Hak forårsløg og skær rødløget i tynde skiver og kom det hele i æggemassen sammen med salt og peber, frisk spinat og revet parmesan.

  • 6

    Smør en tærteform (ca. 22 cm) med lidt smør og fordel tærtedejen rundt i formen og godt op ad kanterne.

  • 7

    Med en gaffel prikkes små huller rundt i bunden.

  • 8

    Bag først bunden i 15 minutter på 200°. Fordel straks fyldet i tærten og bag videre i ca. 20 minutter eller indtil æggemassen er gennembagt og fast i konsistensen.

Glutenfri tærte med bacon og spinat