Glutenfri tærte med bacon og spinat
4 personer
Ingredienser
Tærte
| 80 g | glutenfri burgerbolle melblanding |
| 100 g | mandler |
| 80 g | blødt smør |
| 2 spsk | vand |
| 1 tsk | salt |
Fyld
| 5 stk | æg |
| 5 spsk | fløde |
| 3 spsk | parmesan |
| 3 stk | forårsløg |
| 150 g | bacon i tern |
| 1 stk | rødløg |
| 25 g | spinat |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Tærte
- 1
Bland salt, melblandingen og finthakkede mandler i en skål.
- 2
Tilsæt vand og smør i små skiver. Ælt dejen sammen og stil den på køl i 30 minutter.
Fyld
- 1
Steg bacon på en pande og lad køle en smule, mens du forbereder resten.
- 2
Pisk æg sammen med fløde, revet parmesan og kom den let afkølede bacon i.
- 3
Hak forårsløg og skær rødløget i tynde skiver. Tilsæt til æggemassen sammen med salt og peber, frisk spinat og revet parmesan.
- 4
Smør en tærteform (ca. 22 cm) med lidt smør og fordel tærtedejen rundt i formen og godt op ad kanterne. Prik små huller rundt i bunden med en gaffel.
- 5
Bag først bunden i 15 minutter på 200°. Fordel straks fyldet i tærten og bag videre i ca. 20 minutter, eller indtil æggemassen er gennembagt og fast i konsistensen.
