Glutenfri tærte med bacon og spinat
4 personer
Ingredienser
Tærte
| 80 g | glutenfri burgerbolle melblanding | 
| 100 g | mandler | 
| 80 g | blødt smør | 
| 2 spsk | vand | 
| 1 tsk | salt | 
Fyld
| 5 stk | æg | 
| 5 spsk | fløde | 
| 3 spsk | parmesan | 
| 3 stk | forårsløg | 
| 150 g | bacon i tern | 
| 1 stk | rødløg | 
| 25 g | spinat | 
| salt | |
| peber | 
Tilberedning
Tærte
- 1Bland salt, melblandingen og finthakkede mandler i en skål. 
- 2Tilsæt vand og smør i små skiver. Ælt dejen sammen og stil den på køl i 30 minutter. 
Fyld
- 1Steg bacon på en pande og lad køle en smule, mens du forbereder resten. 
- 2Pisk æg sammen med fløde, revet parmesan og kom den let afkølede bacon i. 
- 3Hak forårsløg og skær rødløget i tynde skiver. Tilsæt til æggemassen sammen med salt og peber, frisk spinat og revet parmesan. 
- 4Smør en tærteform (ca. 22 cm) med lidt smør og fordel tærtedejen rundt i formen og godt op ad kanterne. Prik små huller rundt i bunden med en gaffel. 
- 5Bag først bunden i 15 minutter på 200°. Fordel straks fyldet i tærten og bag videre i ca. 20 minutter, eller indtil æggemassen er gennembagt og fast i konsistensen. 
