Glutenfri sesamristede søde kartofler

4 personer

Ingredienser

500 gsøde kartofler
2 spsktahin
2 knivspidsercayennepeber
2 spsksesamfrø
4 spsksesamolie
2 spskolivenolie
40 gspinat
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 220°.

  • 2

    Skræl kartoflerne. Halver kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Vend kartoflerne i olie, cayennepeber og drys med salt og peber.

  • 3

    Fordel kartoffelskiverne på en bageplade med bagepapir og kom dem i ovnen i 25-30 minutter. Rør jævnligt, så kartoflerne ikke brænder på. Lad dem bage til de har en gylden skorpe.

  • 4

    Lad kartoflerne køle af og rør imens tahin og sesamolie til en dressing.

  • 5

    Hak spinat groft og drys den over kartoflerne sammen med tahin-dressingen og sesamfrø.

Glutenfri sesamristede søde kartofler