Glutenfri sesamristede søde kartofler
4 personer
Ingredienser
500 g | søde kartofler |
2 spsk | tahin |
2 knivspidser | cayennepeber |
2 spsk | sesamfrø |
4 spsk | sesamolie |
2 spsk | olivenolie |
40 g | spinat |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 220°.
- 2
Skræl kartoflerne. Halver kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Vend kartoflerne i olie, cayennepeber og drys med salt og peber.
- 3
Fordel kartoffelskiverne på en bageplade med bagepapir og kom dem i ovnen i 25-30 minutter. Rør jævnligt, så kartoflerne ikke brænder på. Lad dem bage til de har en gylden skorpe.
- 4
Lad kartoflerne køle af og rør imens tahin og sesamolie til en dressing.
- 5
Hak spinat groft og drys den over kartoflerne sammen med tahin-dressingen og sesamfrø.