Glutenfri pestobrød

Ingredienser

1 pakkeglutenfri lyst brød melblanding
325 mlvand
3 gflagesalt
55 ggrøn pesto
30 gparmesan

Tilberedning

  • 1

    Bland vand i æsken og ryst den som anvist på æsken. Rør derefter grundigt rundt med en gaffel.

  • 2

    Riv parmesanosten fint.

  • 3

    Fordel pesto, salt og parmesan over hele brødet. Med en gaffel rører du et mønster i brøddejen, så du får rørt pesto og ost godt ind i brødet.

  • 4

    Kom et klæde over dejen og stil den til hævning et lunt sted i ca. 2 timer eller til brødet når op til 1 cm. fra kanten.

  • 5

    Opvarm ovnen til 230° og skru ned på 200°, når brødet sættes i ovnen. Bag brødet i papformen, midt i ovnen på varmluft i 40-45 minutter.

  • 6

    Lad brødet køle lidt af, før du skærer i det.

  • 7

    Server lunt eller dagen efter for bedste resultat.

Glutenfri pestobrød