Glutenfri pestobrød
Ingredienser
1 pakke | glutenfri lyst brød melblanding |
325 ml | vand |
3 g | flagesalt |
55 g | grøn pesto |
30 g | parmesan |
Tilberedning
- 1
Bland vand i æsken og ryst den som anvist på æsken. Rør derefter grundigt rundt med en gaffel.
- 2
Riv parmesanosten fint.
- 3
Fordel pesto, salt og parmesan over hele brødet. Med en gaffel rører du et mønster i brøddejen, så du får rørt pesto og ost godt ind i brødet.
- 4
Kom et klæde over dejen og stil den til hævning et lunt sted i ca. 2 timer eller til brødet når op til 1 cm. fra kanten.
- 5
Opvarm ovnen til 230° og skru ned på 200°, når brødet sættes i ovnen. Bag brødet i papformen, midt i ovnen på varmluft i 40-45 minutter.
- 6
Lad brødet køle lidt af, før du skærer i det.
- 7
Server lunt eller dagen efter for bedste resultat.