Glutenfri pebernødder
60 stk
Ingredienser
135 g | smør |
75 g | rørsukker |
50 g | farin |
1 stk | æg |
250 g | glutenfri burgerbolle melblanding |
0,5 tsk | hjortetaksalt |
0,5 tsk | stødt ingefær |
0,5 tsk | kanel |
0,5 tsk | stødt nellike |
0,5 tsk | stødt hvid peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Rør smør, rørsukker, farin og æg godt sammen.
- 3
Bland majsmel, kartoffelmel og glutenfri burgerbolle melblanding med hjortetaksalt, ingefær, kanel, nelliker og hvidpeber, og tilsæt det dejen.
- 4
Bland det godt sammen, til du har en fugtig men sammenhængende dej.
- 5
Lad dejen hvile 3-5 minutter.
- 6
Tril dejen til små kugler med hænderne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- 7
Bag i ca. 8 minutter på 200° varmluft.
- 8
Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i lufttætbeholder.