Glutenfri pebernødder

60 stk

Ingredienser

135 gsmør
75 grørsukker
50 gfarin
1 stkæg
250 gglutenfri burgerbolle melblanding
0,5 tskhjortetaksalt
0,5 tskstødt ingefær
0,5 tskkanel
0,5 tskstødt nellike
0,5 tskstødt hvid peber

Tilberedning

  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Rør smør, rørsukker, farin og æg godt sammen.

  • 3

    Bland majsmel, kartoffelmel og glutenfri burgerbolle melblanding med hjortetaksalt, ingefær, kanel, nelliker og hvidpeber, og tilsæt det dejen.

  • 4

    Bland det godt sammen, til du har en fugtig men sammenhængende dej.

  • 5

    Lad dejen hvile 3-5 minutter.

  • 6

    Tril dejen til små kugler med hænderne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

  • 7

    Bag i ca. 8 minutter på 200° varmluft.

  • 8

    Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i lufttætbeholder.

Glutenfri pebernødder