Glutenfri påskecupcakes

8 stk

Ingredienser

1 pakkeglutenfri chokoladekageblanding
0,8 dlvand
1 stkæg
5 spskolie
100 gsmør
100 gflormelis
100 gflødeost naturel
0,5 tskfrugtfarve gul
16 stksmå glutenfri påskeæg

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 170°.

  • 2

    Pisk chokoladekageblandingen, vand, æg og olie sammen til en kagedej uden klumper. Fordel i muffinsformene så de er fyldt 2/3 op. Bag på 170° i 15-18 minutter. Lad dem køle helt af.

  • 3

    Imens kagerne køler af, røres frosting.

  • 4

    Pisk smør og flormelis til det er lyst og luftigt.

  • 5

    Rør hurtigt flødeost og frugtfarve i. Rør forsigtigt og kun til det har en ensartet masse. Røres det for længe, bliver det for tyndt og svært at smøre på kagerne.

  • 6

    Brug en sprøjtepose med tyl eller en frysepose til at fordele den gule frosting over kagerne.

  • 7

    Placer påskeæg på toppen af hver kage.

Glutenfri påskecupcakes