Glutenfri påskecupcakes
8 stk
Ingredienser
| 1 pakke | glutenfri chokoladekageblanding |
| 0.8 dl | vand |
| 1 stk | æg |
| 5 spsk | olie |
| 100 g | smør |
| 100 g | flormelis |
| 100 g | flødeost naturel |
| 0.5 tsk | frugtfarve gul |
| 16 stk | små glutenfri påskeæg |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 170°.
- 2
Pisk chokoladekageblandingen, vand, æg og olie sammen til en kagedej uden klumper. Fordel i muffinsformene så de er fyldt 2/3 op. Bag på 170° i 15-18 minutter. Lad dem køle helt af.
- 3
Imens kagerne køler af, røres frosting.
- 4
Pisk smør og flormelis til det er lyst og luftigt.
- 5
Rør hurtigt flødeost og frugtfarve i. Rør forsigtigt og kun til det har en ensartet masse. Røres det for længe, bliver det for tyndt og svært at smøre på kagerne.
- 6
Brug en sprøjtepose med tyl eller en frysepose til at fordele den gule frosting over kagerne.
- 7
Placer påskeæg på toppen af hver kage.
