Glutenfri og veganske cookies med saltkaramel is
16 stk
Ingredienser
Cookies
100 g | sukker |
50 g | brun farin |
100 g | plantesmør |
1 tsk | salt |
1 tsk | vaniljesukker |
3 spsk | kikærtevand (vandet fra en dåse kikærter) |
200 g | glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding |
1 tsk | bagepulver |
100 g | glutenfri chokolade |
Saltkaramel is
500 g | glutenfri saltkaramel is |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 170° varmluft.
- 2
Bland sukker, brun farin og smør. Pisk det sammen med en elpisker.
- 3
Tilsæt salt, vaniljesukker, kikærtervand, mel og bagepulver til skålen.
- 4
Vend det godt sammen med hænderne.
- 5
Tilsæt chokolade og bland det godt ind i dejen.
- 6
Form cookies på ca. 30 g (der skal laves 16 cookies).
- 7
Stil dejen på køl, tildækket i 20 min.
- 8
Placer på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand til hinanden (ca. 8 pr plade).
- 9
Bag i 8-10 minutter til de er gyldne i siderne.
