Glutenfri meatzas

4 personer

Ingredienser

Meatzabund

800 ghakket oksekød
3 fedhvidløg
2 kvistebasilikum
2 stkæg
1 tsksalt
peber
olie til stegning

Topping

15 gmozzarella
3 stktomat
1 stkrødløg
0,5 stklime
8 stkbacon i skiver
1 stkavocado
soltørrede tomater
100 gblandet grøn salat
glutenfri pesto

Tilberedning

  • 1

    Hak hvidløg og basilikum fint.

  • 2

    Bland det hakkede kød med hvidløg, basilikum, æg, salt og lidt peber sammen i en skål og rør godt rundt til alle ingredienserne er blandet grundigt sammen.

  • 3

    Form kødet til 8-10 runde bunde omkring 0,5 cm høje.

  • 4

    Steg dem på en varm pande i olie i 2 minutter på hver side.

  • 5

    Drys med revet mozzarella og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.

  • 6

    Imens bundene er i ovnen, steges bacon og avokadoen skæres i tynde skiver.

  • 7

    Hak tomat og rødløg fint og kom det i en skål sammen med saften fra en halv lime.

  • 8

    Pynt din lune meatza med frisk salat, tomatsalsa, bacon, avokado, pesto og soltørrede tomater alt efter smag.

Glutenfri meatzas