Glutenfri meatzas
4 personer
Ingredienser
Meatzabund
800 g | hakket oksekød |
3 fed | hvidløg |
2 kviste | basilikum |
2 stk | æg |
1 tsk | salt |
peber | |
olie til stegning |
Topping
15 g | mozzarella |
3 stk | tomat |
1 stk | rødløg |
0,5 stk | lime |
8 stk | bacon i skiver |
1 stk | avocado |
soltørrede tomater | |
100 g | blandet grøn salat |
glutenfri pesto |
Tilberedning
- 1
Hak hvidløg og basilikum fint.
- 2
Bland det hakkede kød med hvidløg, basilikum, æg, salt og lidt peber sammen i en skål og rør godt rundt til alle ingredienserne er blandet grundigt sammen.
- 3
Form kødet til 8-10 runde bunde omkring 0,5 cm høje.
- 4
Steg dem på en varm pande i olie i 2 minutter på hver side.
- 5
Drys med revet mozzarella og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.
- 6
Imens bundene er i ovnen, steges bacon og avokadoen skæres i tynde skiver.
- 7
Hak tomat og rødløg fint og kom det i en skål sammen med saften fra en halv lime.
- 8
Pynt din lune meatza med frisk salat, tomatsalsa, bacon, avokado, pesto og soltørrede tomater alt efter smag.