Glutenfri lyse julecookies

18 stk

Ingredienser

125 gblødt smør
125 grørsukker
50 gbrun farin
1 tskvaniljesukker
25 gkokosmel
1 stkæg
0,25 tsksalt
0,25 tskstødt ingefær
140 gglutenfri burgerbolle melblanding
1 tskbagepulver
50 gGlutenfri hvid chokolade
50 ghasselnødder

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen på 180° varmluft.

  • 2

    Kom smør, rørsukker, farin, vaniljesukker, kokosmel, æg, salt og stødt ingefær i en skål.

  • 3

    Sigt herefter burgerbolle melblandingen og bagepulver i dejen.

  • 4

    Ælt det grundigt sammen med hænderne, så der ikke er klumper i dejen.

  • 5

    Hak chokolade og nødder groft, og bland det i dejen. Lad dejen hvile i 3-5 minutter.

  • 6

    Med en ske formes små klumper cookiedej på ca. 30 g.

  • 7

    Placer ca. 6-8 kugler pr bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem ikke ligge for tæt, da de flyder ud.

  • 8

    Bag i ca. 8-10 min., eller indtil de er let gyldne i kanten.

  • 9

    Lad dem køle af på en bagerist.

Glutenfri lyse julecookies