Glutenfri lun pastasalat med sprød kylling og avocadocreme
4 personer
Ingredienser
Pastasalat
| 125 g | glutenfri pasta |
| 0.5 stk | spidskål |
| 0.25 stk | agurk |
| 6 stk | små tomater |
| syltede rødløg |
Paneret kylling
| 200 g | kylling |
| 2 spsk | glutenfri lys brødblanding |
| 1 stk | æg |
| 75 g | glutenfri rasp |
| salt | |
| olie til stegning | |
| 1 spsk | smør til stegning |
Avocadocreme
| 1 stk | avocado |
| persille | |
| 1 spsk | cremefraiche |
| 3 spsk | limesaft |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Pastasalat
- 1
Kog pastaen efter anvisning på posen.
- 2
Skær spidskål ganske fint. Halver tomaterne og skær agurken i passende stykker. Bland sammen i en skål.
Paneret kylling
- 1
Kom mel, æg og rasp i hver sin skål. Pisk ægget sammen med en gaffel. Kom salt og peber i raspen.
- 2
Vend kyllingefileterne i mel, dernæst æg og til sidst rasp.
- 3
Opvarm rigeligt med olie på en pande. Læg kyllingen på panden og tilsæt lidt smør.
- 4
Steg på middelvarme til paneringen bliver gylden. Tag kyllingen af panden, lad den trække færdig på et stykke køkkenrulle.
- 5
Skær kyllingen i skiver og læg på salaten eller server ved siden af.
Avocadocreme
- 1
I en skål blandes alle ingredienser og blendes til en fin ensartet creme.
- 2
Fordel over salaten eller server i en skål.
