Glutenfri lun pastasalat med sprød kylling og avocadocreme
4 personer
Ingredienser
Pastasalat
| 125 g | glutenfri pasta | 
| 0.5 stk | spidskål | 
| 0.25 stk | agurk | 
| 6 stk | små tomater | 
| syltede rødløg | 
Paneret kylling
| 200 g | kylling | 
| 2 spsk | glutenfri lys brødblanding | 
| 1 stk | æg | 
| 75 g | glutenfri rasp | 
| salt | |
| olie til stegning | |
| 1 spsk | smør til stegning | 
Avocadocreme
| 1 stk | avocado | 
| persille | |
| 1 spsk | cremefraiche | 
| 3 spsk | limesaft | 
| salt | |
| peber | 
Tilberedning
Pastasalat
- 1Kog pastaen efter anvisning på posen. 
- 2Skær spidskål ganske fint. Halver tomaterne og skær agurken i passende stykker. Bland sammen i en skål. 
Paneret kylling
- 1Kom mel, æg og rasp i hver sin skål. Pisk ægget sammen med en gaffel. Kom salt og peber i raspen. 
- 2Vend kyllingefileterne i mel, dernæst æg og til sidst rasp. 
- 3Opvarm rigeligt med olie på en pande. Læg kyllingen på panden og tilsæt lidt smør. 
- 4Steg på middelvarme til paneringen bliver gylden. Tag kyllingen af panden, lad den trække færdig på et stykke køkkenrulle. 
- 5Skær kyllingen i skiver og læg på salaten eller server ved siden af. 
Avocadocreme
- 1I en skål blandes alle ingredienser og blendes til en fin ensartet creme. 
- 2Fordel over salaten eller server i en skål. 
