Glutenfri lun pastasalat med sprød kylling og avocadocreme

4 personer

Ingredienser

Pastasalat

125 gglutenfri pasta
0,5 stkspidskål
0,25 stkagurk
6 stksmå tomater
syltede rødløg

Paneret kylling

200 gkylling
2 spskglutenfri lys brødblanding
1 stkæg
75 gglutenfri rasp
salt
olie til stegning
1 spsksmør til stegning

Avocadocreme

1 stkavocado
persille
1 spskcremefraiche
3 spsklimesaft
salt
peber

Tilberedning

Pastasalat

  • 1

    Kog pastaen efter anvisning på posen.

  • 2

    Skær spidskål ganske fint. Halver tomaterne og skær agurken i passende stykker. Bland sammen i en skål.

Paneret kylling

  • 1

    Kom mel, æg og rasp i hver sin skål. Pisk ægget sammen med en gaffel. Kom salt og peber i raspen.

  • 2

    Vend kyllingefileterne i mel, dernæst æg og til sidst rasp.

  • 3

    Opvarm rigeligt med olie på en pande. Læg kyllingen på panden og tilsæt lidt smør.

  • 4

    Steg på middelvarme til paneringen bliver gylden. Tag kyllingen af panden, lad den trække færdig på et stykke køkkenrulle.

  • 5

    Skær kyllingen i skiver og læg på salaten eller server ved siden af.

Avocadocreme

  • 1

    I en skål blandes alle ingredienser og blendes til en fin ensartet creme.

  • 2

    Fordel over salaten eller server i en skål.

Glutenfri lun pastasalat med sprød kylling og avocadocreme