Glutenfri kyllingeburger med bacon- og estragondressing

2 personer

Ingredienser

Burgers

200 gkyllingbrystfilet
1.5 dlglutenfri corn flakes
1 dlglutenfri rasp
1 tsksalt
1 stkæg
3 spskglutenfri mel fx. Glutenfri burgerbolle melblanding
3 spskolie til stegning

Dressing

5 skiverbacon
2 spskmayonnaise
1 spskcreme fraiche 18%
1 spskhakket frisk estragon
0.5 stkløg
salt
peber

Tilbehør

2 stkglutenfri burgerboller
15 ggær
220 mllunkent vand
1 stkæg
10 golie
sesam
0.25 stkagurk
5 stksmå cherry tomater
1 håndfuldsprød salat

Tilberedning

Dressing

  • 1

    Lav dressingen ved at stege bacon sprødt på en pande og lad det køle af på et stykke fedtsugende papir.

  • 2

    Bland creme fraiche og mayonnaise med fint hakket løg og estragon.

  • 3

    Hak det afkølede bacon og rør i dressingen og smag til med salt og peber.

  • 4

    Server din burger med salt, tomat, agurk, dressing og sprød kylling.

Burgers

  • 1

    Knus corn flakes og bland med rasp og salt i en tallerken. Slå ægget ud i en stor skål og pisk godt sammen.

  • 2

    I en tredje tallerken kommes den glutenfri mel.

  • 3

    Halver kyllingebrystet og bank det godt fladt med en kødhakker. Paner kyllingestykkerne ved at vende dem i mel, derefter æg og til sidst corn flakes blandingen.

  • 4

    Steg dem i olie på en pande ved middelvarme i 2-3 minutter på hver side.

  • 5

    Tilbered burgerbollerne efter anvisning på pakken.

  • 6

    Skær agurk i skiver og hak tomaterne fint.

  • 7

    Server din burger med salt, tomat, agurk, dressing og sprød kylling.

Glutenfri kyllingeburger med bacon- og estragondressing