Glutenfri kyllingeburger med bacon- og estragondressing
2 personer
Ingredienser
Burgers
200 g | kyllingbrystfilet |
1.5 dl | glutenfri corn flakes |
1 dl | glutenfri rasp |
1 tsk | salt |
1 stk | æg |
3 spsk | glutenfri mel fx. Glutenfri burgerbolle melblanding |
3 spsk | olie til stegning |
Dressing
5 skiver | bacon |
2 spsk | mayonnaise |
1 spsk | creme fraiche 18% |
1 spsk | hakket frisk estragon |
0.5 stk | løg |
salt | |
peber |
Tilbehør
2 stk | glutenfri burgerboller |
15 g | gær |
220 ml | lunkent vand |
1 stk | æg |
10 g | olie |
sesam | |
0.25 stk | agurk |
5 stk | små cherry tomater |
1 håndfuld | sprød salat |
Tilberedning
Dressing
- 1
Lav dressingen ved at stege bacon sprødt på en pande og lad det køle af på et stykke fedtsugende papir.
- 2
Bland creme fraiche og mayonnaise med fint hakket løg og estragon.
- 3
Hak det afkølede bacon og rør i dressingen og smag til med salt og peber.
- 4
Server din burger med salt, tomat, agurk, dressing og sprød kylling.
Burgers
- 1
Knus corn flakes og bland med rasp og salt i en tallerken. Slå ægget ud i en stor skål og pisk godt sammen.
- 2
I en tredje tallerken kommes den glutenfri mel.
- 3
Halver kyllingebrystet og bank det godt fladt med en kødhakker. Paner kyllingestykkerne ved at vende dem i mel, derefter æg og til sidst corn flakes blandingen.
- 4
Steg dem i olie på en pande ved middelvarme i 2-3 minutter på hver side.
- 5
Tilbered burgerbollerne efter anvisning på pakken.
- 6
Skær agurk i skiver og hak tomaterne fint.
- 7
Server din burger med salt, tomat, agurk, dressing og sprød kylling.
