Kylling med glutenfri broccoli-bites
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | kyllingebrystfilet |
| 2 stk | timiankvist |
| 500 g | broccoli |
| 2 stk | æg |
| 2 stk | løg |
| 100 g | revet cheddarost |
| 1 dl | glutenfri rasp |
| 4 spsk | grofthakket persille |
| Olie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 180°.
- 2
Opvarm en ovnfast pande med lidt olie og steg kyllingen kort på begge sider. Drys med salt og peber samt friske urter.
- 3
Sæt derefter panden med kyllingebrysterne i ovnen i ca. 12-20 min. Alternativt kan de kommes i et ildfast fad.
- 4
Hak eller riv broccoli og løg rigtig fint og kom det i en skål. I skålen tilsættes æg, ost, rasp, persille sammen med 1 tsk. salt og 0,5 tsk. peber. Bland det grundigt sammen og lad det stå og samle sig i 5 minutter.
- 5
På en bradepande placeres et stykke bagepapir. Med en ske eller hænderne formes små mini bites (ca. 1 cm x 4 cm), som placeres på bagepladen.
- 6
Kom pladen med bites i ovnen, og lad dem bage til de er gyldne og sprøde (ca. 18-25 minutter). Vend dem gerne halvvejs så de bliver sprøde på begge sider.
