Glutenfri kokostrøfler
20-25 stk
Ingredienser
Kokostrøfler
100 g | Glutenfri hvid chokolade |
0,5 stk | vaniljestang |
0,5 dl | sødet kondenseret mælk |
30 g | smør |
0,5 stk | appelsinskal |
1,5 dl | kokos |
Drys
1 dl | kokos |
Tilberedning
- 1
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.
- 2
Tilsæt kornene fra vaniljestangen, kondenseret mælk og smør til skålen. Riv appelsinen på et fint jern, og tilsæt det til de øvrige ingredienser.
- 3
Placer skålen over vandbad, til det er smeltet sammen til en samlet masse. Tilsæt kokos, og rør det godt sammen.
- 4
Tag skålen fra vandbadet, og sæt trøffelmassen på køl i en lukket beholder i mindst 3 timer.
- 5
Tag trøffelmassen fra køl og tril små kugler. Tril herefter trøffelkuglerne i kokos, så de er dækket hele vejen rundt.
- 6
Opbevares i lukket beholder i køleskabet. De serveres bedst kølige.