Glutenfri kokostrøfler

20-25 stk

Ingredienser

Kokostrøfler

100 gGlutenfri hvid chokolade
0,5 stkvaniljestang
0,5 dlsødet kondenseret mælk
30 gsmør
0,5 stkappelsinskal
1,5 dlkokos

Drys

1 dlkokos

Tilberedning

  • 1

    Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.

  • 2

    Tilsæt kornene fra vaniljestangen, kondenseret mælk og smør til skålen. Riv appelsinen på et fint jern, og tilsæt det til de øvrige ingredienser.

  • 3

    Placer skålen over vandbad, til det er smeltet sammen til en samlet masse. Tilsæt kokos, og rør det godt sammen.

  • 4

    Tag skålen fra vandbadet, og sæt trøffelmassen på køl i en lukket beholder i mindst 3 timer.

  • 5

    Tag trøffelmassen fra køl og tril små kugler. Tril herefter trøffelkuglerne i kokos, så de er dækket hele vejen rundt.

  • 6

    Opbevares i lukket beholder i køleskabet. De serveres bedst kølige.

Glutenfri kokostrøfler