Glutenfri kernebrød

1 stk

Ingredienser

1 pakkeglutenfri softkernebrød melblanding
1 dlhasselnødder
1 dlglutenfri havregryn
1.5 dlsolsikkekerner
0.5 dlchiafrø
0.5 dlolivenolie
350 mlvand

Tilberedning

Brug vores melblandinger som base til at skabe nye og andre variationer af glutenfri brød. Her får du opskriften på et mættende kernebrød.
  • 1

    Rist hasselnødderne på en tør pande. Gnub så meget af skrællen af som muligt, med et rent viskestykke. Hak hasselnødderne groft.

  • 2

    Bland hasselnødder, softkerneblanding, havregryn, solsikkekerner, chiafrø og olivenolie godt sammen i en skål. Tilsæt lunkent vand og rør straks godt sammen til en ensartet dej.

  • 3

    Kom film over dejen og læg et klæde over. Lad dejen hæve et lunt sted i 3 timer.

  • 4

    Opvarm ovnen til 200° varmluft og bag brødet i 50-60 minutter.

Glutenfri kernebrød