Glutenfri kernebrød
1 stk
Ingredienser
1 pakke | glutenfri softkernebrød melblanding |
1 dl | hasselnødder |
1 dl | glutenfri havregryn |
1.5 dl | solsikkekerner |
0.5 dl | chiafrø |
0.5 dl | olivenolie |
350 ml | vand |
Tilberedning
Brug vores melblandinger som base til at skabe nye og andre variationer af glutenfri brød. Her får du opskriften på et mættende kernebrød.
- 1
Rist hasselnødderne på en tør pande. Gnub så meget af skrællen af som muligt, med et rent viskestykke. Hak hasselnødderne groft.
- 2
Bland hasselnødder, softkerneblanding, havregryn, solsikkekerner, chiafrø og olivenolie godt sammen i en skål. Tilsæt lunkent vand og rør straks godt sammen til en ensartet dej.
- 3
Kom film over dejen og læg et klæde over. Lad dejen hæve et lunt sted i 3 timer.
- 4
Opvarm ovnen til 200° varmluft og bag brødet i 50-60 minutter.
