Glutenfri karbonader med honningristede gulerødder
4 personer
Ingredienser
Karbonader
| 500 g | hakket kalve og grisekød | 
| 3 spsk | glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding | 
| 1 stk | æg | 
| 5 spsk | glutenfri rasp | 
| 25 g | smør | 
| salt | |
| peber | 
Honningristede gulerødder
| 12 stk | gulerødder | 
| 2 spsk | honning | 
| 2 spsk | smeltet smør | 
| 1 håndfuld | persille | 
| 2 fed | hvidløg | 
| salt | |
| peber | 
Tilberedning
Tip: Du kan med fordel servere denne ret med smeltet økologisk smør og let kogt broccoli, brækket ud i små buketter.
- 1Form kødet i passende størrelse. Slå ægget ud og rør det godt rundt og hæld den glutenfri rasp og lidt salt på sin egen tallerken med salt og lidt peber i. 
- 2Vend nu kødet først i det glutenfri mel, så æg og derefter den glutenfri rasp. 
- 3Opvarm ovnen til 200°. 
- 4Skræl eller vask gulerødderne grundigt. I en frysepose blandes honning, smør, persille, salt og peber. Kom gulerødderne i posen og sørg for at få det blandet godt sammen, så alle gulerødderne er dækket. 
- 5Kom alt indhold fra posen i et ildfastfad og bag dem i ovnen på 200° i 20-25 minutter. 
- 6Imens gulerødderne er i ovnen, steges bøfferne på panden i smør i omkring 8-10 minutter på hver side alt efter størrelse. 
