Glutenfri jødekager

Ingredienser

Jødekager

140 gGlutenfri burgerbolle melblanding
65 gsukker
1 knivspidshjortetaksalt
125 gkoldt smør
1 stkæg

Topping

1 stkæg
1 spsksukker
0,5 tskstødt kanel
hakkede hasselnødder

Tilberedning

  • 1

    Bland alle tørre ingredienser i en skål. Tilsæt koldt smør skåret ud i små tern.

  • 2

    Bland det godt sammen til en smuldret masse.

  • 3

    Tilsæt æg og rør sammen til en sammenhængende dej.

  • 4

    Kom dejen i et stykke husholdningsfilm og tril til en pølse med diameter på ca. 5 cm.

  • 5

    Kom på frys i 30 min eller i køleskabet i ca. 3 timer.

  • 6

    Skær ud i tynde skiver på max. 2 mm tykkelse og placer på en bageplade med bagepapir.

  • 7

    Rør ægget godt sammen og pensel alle småkagerne. Drys med kanel, sukker og eventuelt nogle hakkede hasselnødder.

  • 8

    Bag I en opvarmet ovn på 200° i 6-8 minutter eller til de begynder at tage farve og blive lysebrune i kanten.

  • 9

    Lad dem køle af på en bagerist og opbevar i en lufttætbeholder.

Glutenfri jødekager