Glutenfri jødekager
Ingredienser
Jødekager
140 g | Glutenfri burgerbolle melblanding |
65 g | sukker |
1 knivspids | hjortetaksalt |
125 g | koldt smør |
1 stk | æg |
Topping
1 stk | æg |
1 spsk | sukker |
0,5 tsk | stødt kanel |
hakkede hasselnødder |
Tilberedning
- 1
Bland alle tørre ingredienser i en skål. Tilsæt koldt smør skåret ud i små tern.
- 2
Bland det godt sammen til en smuldret masse.
- 3
Tilsæt æg og rør sammen til en sammenhængende dej.
- 4
Kom dejen i et stykke husholdningsfilm og tril til en pølse med diameter på ca. 5 cm.
- 5
Kom på frys i 30 min eller i køleskabet i ca. 3 timer.
- 6
Skær ud i tynde skiver på max. 2 mm tykkelse og placer på en bageplade med bagepapir.
- 7
Rør ægget godt sammen og pensel alle småkagerne. Drys med kanel, sukker og eventuelt nogle hakkede hasselnødder.
- 8
Bag I en opvarmet ovn på 200° i 6-8 minutter eller til de begynder at tage farve og blive lysebrune i kanten.
- 9
Lad dem køle af på en bagerist og opbevar i en lufttætbeholder.