Glutenfri indbagt oksekød

Ingredienser

400 ghakket oksekød
1 pakkeglutenfri pizzadej
2 spsksmør
1 stkløg
4 fedhvidløg
1 dlglutenfri øl
1 glassoltørrede tomater
2 stkcourgetter
0.5 glasjalapeños
3 spskglutenfri mel
2 stkæg
2 spskpaprika
0.5 bundtestragon
1 stkæggeblomme
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Tag pizzadejen ud af køleskabet og lad den ligge ved stuetemperatur i en halv times tid.

  • 2

    Hak løg og hvidløg meget fint. Skær courgetter i små tern, hak de soltørrede tomater og jalapeños helt fint.

  • 3

    Bland kødet sammen med den glutenfri øl, melmix, æg, paprika, salt og peber. Stil farsen på køl og lad den hvile i ca. 10 minutter. Farsen kan eventuelt laves tidligere på dagen – den har godt af at stå.

  • 4

    Rul pizzadejen forsigtigt ud af pakken og pensl med et tyndt lag æggeblomme.

  • 5

    Læg kødet på dejen og form det som en lang pølse – der skal være plads i begge ender. Luk dejen til omkring kødet med en gaffel.

  • 6

    Pensl med æg og pynt med friske skiver af hvidløg. Drys lidt estragon på toppen.

  • 7

    Stil farsbrødet i en forvarmet ovn på 200° og bag i 20 minutter.

Glutenfri indbagt oksekød