Glutenfri indbagt oksekød
Ingredienser
400 g | hakket oksekød |
1 pakke | glutenfri pizzadej |
2 spsk | smør |
1 stk | løg |
4 fed | hvidløg |
1 dl | glutenfri øl |
1 glas | soltørrede tomater |
2 stk | courgetter |
0.5 glas | jalapeños |
3 spsk | glutenfri mel |
2 stk | æg |
2 spsk | paprika |
0.5 bundt | estragon |
1 stk | æggeblomme |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tag pizzadejen ud af køleskabet og lad den ligge ved stuetemperatur i en halv times tid.
- 2
Hak løg og hvidløg meget fint. Skær courgetter i små tern, hak de soltørrede tomater og jalapeños helt fint.
- 3
Bland kødet sammen med den glutenfri øl, melmix, æg, paprika, salt og peber. Stil farsen på køl og lad den hvile i ca. 10 minutter. Farsen kan eventuelt laves tidligere på dagen – den har godt af at stå.
- 4
Rul pizzadejen forsigtigt ud af pakken og pensl med et tyndt lag æggeblomme.
- 5
Læg kødet på dejen og form det som en lang pølse – der skal være plads i begge ender. Luk dejen til omkring kødet med en gaffel.
- 6
Pensl med æg og pynt med friske skiver af hvidløg. Drys lidt estragon på toppen.
- 7
Stil farsbrødet i en forvarmet ovn på 200° og bag i 20 minutter.
