Glutenfri hytteostboller

10 stk

Ingredienser

250 ghytteost
2 dlglutenfri havregryn
3 stkæg
1 stkGulerod
0.75 dlsolsikkekerner
0.75 dlgræskarkerner
1 tskbagepulver
1 tskGroft salt
150 gGlutenfri burgerbolle melblanding
1 stkÆg til pensling

Tilberedning

  • 1

    Riv guleroden fint.

  • 2

    Rør hytteost, glutenfri havregryn, æg, gulerod, solsikke- og græskarkerner, bagepulver og salt sammen i en skål. Tilsæt den glutenfri melblanding og rør det sammen til en sammenhængende dej.

  • 3

    Form dejen med en ske. Placer 10 boller på en bageplade med bagepapir.

  • 4

    Pensl dem med sammenpisket æg og pynt eventuelt med ekstra kerner.

  • 5

    Bag bollerne i 25 min. på 200° varmluft.

  • 6

    Lad bollerne køle af på en rist og opbevar i en lufttæt beholder.

Glutenfri hytteostboller