Glutenfri hytteostboller
10 stk
Ingredienser
250 g | hytteost |
2 dl | glutenfri havregryn |
3 stk | æg |
1 stk | Gulerod |
0.75 dl | solsikkekerner |
0.75 dl | græskarkerner |
1 tsk | bagepulver |
1 tsk | Groft salt |
150 g | Glutenfri burgerbolle melblanding |
1 stk | Æg til pensling |
Tilberedning
- 1
Riv guleroden fint.
- 2
Rør hytteost, glutenfri havregryn, æg, gulerod, solsikke- og græskarkerner, bagepulver og salt sammen i en skål. Tilsæt den glutenfri melblanding og rør det sammen til en sammenhængende dej.
- 3
Form dejen med en ske. Placer 10 boller på en bageplade med bagepapir.
- 4
Pensl dem med sammenpisket æg og pynt eventuelt med ekstra kerner.
- 5
Bag bollerne i 25 min. på 200° varmluft.
- 6
Lad bollerne køle af på en rist og opbevar i en lufttæt beholder.
