Glutenfri hvidløgsbrød
Ingredienser
0.25 dl | olie |
2 fed | hvidløg |
1 pakke | glutenfri lyst brød melblanding |
325 g | lunkent vand |
1 spsk | grofthakket persille |
Tilberedning
- 1
Pres hvidløg og bland en hvidløgsolie af olie og hvidløg.
- 2
Kom vand i melblandingens æske og ryst som anvist på pakken.
- 3
Rør godt rundt med en gaffel og lad dejen stå og samle sig i 5 minutter. Pensel en Ø21 springform med lidt af hvidløgsolien og kom dejen i formen.
- 4
Fordel halvdelen af hvidløgsolien over brødet, drys med hakket persille og pres små huller ned i dejen med fingrene.
- 5
Lad brødet hæve overdækket på et lunt sted i 1,5 time.
- 6
Opvarm ovnen på 200°.
- 7
Inden bagning, hældes resten af hvidløgsolien over brødet.
- 8
Bag brødet midt i ovnen på 200° i 30-35 minutter.
