Glutenfri hvidløgsbrød

Ingredienser

0.25 dlolie
2 fedhvidløg
1 pakkeglutenfri lyst brød melblanding
325 glunkent vand
1 spskgrofthakket persille

Tilberedning

  • 1

    Pres hvidløg og bland en hvidløgsolie af olie og hvidløg.

  • 2

    Kom vand i melblandingens æske og ryst som anvist på pakken.

  • 3

    Rør godt rundt med en gaffel og lad dejen stå og samle sig i 5 minutter. Pensel en Ø21 springform med lidt af hvidløgsolien og kom dejen i formen.

  • 4

    Fordel halvdelen af hvidløgsolien over brødet, drys med hakket persille og pres små huller ned i dejen med fingrene.

  • 5

    Lad brødet hæve overdækket på et lunt sted i 1,5 time.

  • 6

    Opvarm ovnen på 200°.

  • 7

    Inden bagning, hældes resten af hvidløgsolien over brødet.

  • 8

    Bag brødet midt i ovnen på 200° i 30-35 minutter.

Glutenfri hvidløgsbrød