Glutenfri havrekager med chokolade
4 personer
Ingredienser
125 g | smør |
80 g | rørsukker |
2 spsk | sirup |
100 g | glutenfri havregryn |
30 g | majsstivelse |
60 g | glutenfri havremel |
0,5 tsk | natron |
0,5 tsk | bagepulver |
0,5 tsk | salt |
100 g | glutenfri chokolade |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 180°.
- 2
Pisk smør og rørsukker grundigt sammen. Tilsæt sirup og pisk til en jævn masse.
- 3
Tilsæt havregryn, majsstivelse, havremel, natron, bagepulver og salt og pisk i lavt tempo til en fast dej.
- 4
Form dejen til kugler af en halv spiskeskefuld på en bageplade med bagepapir.
- 5
Tryk dem let flade med fingrene og bag i 10-12 minutter ved 180°.
- 6
Lad dem køle af på en bagerist.
- 7
Over vandbad smeltes chokoladen og den ene side af kiksene pensles med chokolade.
- 8
Lad chokoladen tørre og opbevar herefter kiksene i en lufttæt beholder indtil servering.