Glutenfri havrekager med chokolade

4 personer

Ingredienser

125 gsmør
80 grørsukker
2 spsksirup
100 gglutenfri havregryn
30 gmajsstivelse
60 gglutenfri havremel
0,5 tsknatron
0,5 tskbagepulver
0,5 tsksalt
100 gglutenfri chokolade

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 180°.

  • 2

    Pisk smør og rørsukker grundigt sammen. Tilsæt sirup og pisk til en jævn masse.

  • 3

    Tilsæt havregryn, majsstivelse, havremel, natron, bagepulver og salt og pisk i lavt tempo til en fast dej.

  • 4

    Form dejen til kugler af en halv spiskeskefuld på en bageplade med bagepapir.

  • 5

    Tryk dem let flade med fingrene og bag i 10-12 minutter ved 180°.

  • 6

    Lad dem køle af på en bagerist.

  • 7

    Over vandbad smeltes chokoladen og den ene side af kiksene pensles med chokolade.

  • 8

    Lad chokoladen tørre og opbevar herefter kiksene i en lufttæt beholder indtil servering.

Glutenfri havrekager med chokolade