Glutenfri halloweenkage

Ingredienser

Kage

1 pakkeglutenfri chokoladekage melblanding
0.5 dlvand
3 spskæg
3 stkmodne bananer

Glasur

140 gflormelis
1 stkpast. æggehvide
5 spskvand
20 gkakao

Tilberedning

  • 1

    Smør til formen.

  • 2

    Opvarm ovnen på 180° varmluft.

  • 3

    Mos bananerne med en gaffel og stil til side. Bland alle øvrige ingredienser i en stor skål og pisk det godt luftigt. Vend bananerne i dejen.

  • 4

    Smør en bageform (1,5 L) og kom dejen her i. Bag kagen midt i ovnen i 45-50 min. Lad kagen køle af.

  • 5

    Bland glasur af flormelis, æggehvide og vand. Tag en lille smule fra og kom i en pose, det skal bruges til spindelvævpynt. Kom derefter kakao i skålen og bland en kakaoglasur. Fordel kakaoglasuren over kagen og pynt med uhyggeligt mønster med den hvide glasur.

Glutenfri halloweenkage