Glutenfri halloweenkage
Ingredienser
Kage
1 pakke | glutenfri chokoladekage melblanding |
0.5 dl | vand |
3 spsk | æg |
3 stk | modne bananer |
Glasur
140 g | flormelis |
1 stk | past. æggehvide |
5 spsk | vand |
20 g | kakao |
Tilberedning
- 1
Smør til formen.
- 2
Opvarm ovnen på 180° varmluft.
- 3
Mos bananerne med en gaffel og stil til side. Bland alle øvrige ingredienser i en stor skål og pisk det godt luftigt. Vend bananerne i dejen.
- 4
Smør en bageform (1,5 L) og kom dejen her i. Bag kagen midt i ovnen i 45-50 min. Lad kagen køle af.
- 5
Bland glasur af flormelis, æggehvide og vand. Tag en lille smule fra og kom i en pose, det skal bruges til spindelvævpynt. Kom derefter kakao i skålen og bland en kakaoglasur. Fordel kakaoglasuren over kagen og pynt med uhyggeligt mønster med den hvide glasur.
