Glutenfri grov mozzarella-sandwich
4 personer
Ingredienser
1 pakke | glutenfri franskbrød |
250 g | mozzarella |
3 stk | tomat |
0,5 bundt | frisk basilikum |
2 fed | hvidløg |
0,5 dl | olie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen på 225°.
- 2
Skær tomat og mozzarella ud i tynde skiver.
- 3
Kom olien i en lille skål og pres hvidløget heri. Pensel hvidløgsolie på den ene side af 6 af brødskiverne.
- 4
Ved brødskiverne om og placer først et lag med mozzarella og så et lag af tomat. Drys med 3-5 basilikumsblade og læg en skive brød på hver sandwich.
- 5
Pensl oversiden af alle sandwiches med resten af hvidløgsolien. Drys med salt og peber.
- 6
Bag sandwiches i 8-10 minutter ved 225° varmluft, til de får en gylden overflade. Skær sandwiches ud på tværs og servér straks.