Glutenfri grov mozzarella-sandwich

4 personer

Ingredienser

1 pakkeglutenfri franskbrød
250 gmozzarella
3 stktomat
0,5 bundtfrisk basilikum
2 fedhvidløg
0,5 dlolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen på 225°.

  • 2

    Skær tomat og mozzarella ud i tynde skiver.

  • 3

    Kom olien i en lille skål og pres hvidløget heri. Pensel hvidløgsolie på den ene side af 6 af brødskiverne.

  • 4

    Ved brødskiverne om og placer først et lag med mozzarella og så et lag af tomat. Drys med 3-5 basilikumsblade og læg en skive brød på hver sandwich.

  • 5

    Pensl oversiden af alle sandwiches med resten af hvidløgsolien. Drys med salt og peber.

  • 6

    Bag sandwiches i 8-10 minutter ved 225° varmluft, til de får en gylden overflade. Skær sandwiches ud på tværs og servér straks.

Glutenfri grov mozzarella-sandwich