Glutenfri frokostboller med soltørret tomat

Ingredienser

220 mllunkent vand
25 ggær
10 golie
0.5 tsksukker
3 gsalt
1 stkæg
1 pakkeglutenfri burgerbolle melblanding
70 gsoltørrede tomater
0.5 tskflagesalt

Tilberedning

Tip: Pensl bollerne med æg inden bagning, hvis du vil have dem blanke.
  • 1

    Hæld væden fra de soltørrede tomater og hak dem i små stykker.

  • 2

    Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker, æg og olie.

  • 3

    Tilsæt brødblandingen og rør godt til du har en ensartet tynd dej.

  • 4

    Tilsæt straks de soltørrede tomater og rør rundt til de er jævnt fordelt.

  • 5

    Form dejen til boller, med olie eller vand på hænderne. Drys med salt og lad dem hæve overdækket med et klæde, lunt i en times tid.

  • 6

    Opvarm ovnen til 210°.

  • 7

    Bag bollerne på 210° i 15-18 min.

Glutenfri frokostboller med soltørret tomat