Glutenfri frikadellesandwich med tzatziki

4 personer

Ingredienser

1 posefrilands frikadeller uden gluten
20 gsmør
4 stkglutenfri sandwichstykker
2 dlgræsk yoghurt
agurk
1 tsksalt
Friskkværnet peber
2 fedhvidlæg
100 grevet gulerod
hjertesalat
Syltede rødløg
Mayonnaise

Tilberedning

  • 1

    Start med at lave tzatziki ved at halvere agurken på langs, fjern kernerne med en ske og riv agurken groft. Drys med salt og lad væden dryppe af i en sigte.

  • 2

    Rør med græsk yoghurt og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Steg frikadellerne på en varm pande i smør i 8-10 minutter.

  • 4

    Lun sandwichstykkerne i ovnen til de er gyldne og gennemvarme.

  • 5

    Hak salaten groft og bland med revet gulerod.

  • 6

    Halver de lune sandwichstykker, smør begge sider med mayonnaise og fyld med salatblanding, tzatziki, syltede rødløg og lune frikadeller.

Glutenfri frikadellesandwich med tzatziki