Glutenfri frikadellesandwich med tzatziki
4 personer
Ingredienser
1 pose | frilands frikadeller uden gluten |
20 g | smør |
4 stk | glutenfri sandwichstykker |
2 dl | græsk yoghurt |
agurk | |
1 tsk | salt |
Friskkværnet peber | |
2 fed | hvidlæg |
100 g | revet gulerod |
hjertesalat | |
Syltede rødløg | |
Mayonnaise |
Tilberedning
- 1
Start med at lave tzatziki ved at halvere agurken på langs, fjern kernerne med en ske og riv agurken groft. Drys med salt og lad væden dryppe af i en sigte.
- 2
Rør med græsk yoghurt og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
- 3
Steg frikadellerne på en varm pande i smør i 8-10 minutter.
- 4
Lun sandwichstykkerne i ovnen til de er gyldne og gennemvarme.
- 5
Hak salaten groft og bland med revet gulerod.
- 6
Halver de lune sandwichstykker, smør begge sider med mayonnaise og fyld med salatblanding, tzatziki, syltede rødløg og lune frikadeller.
