Glutenfri cremet hvidløgskylling med pasta

4 personer

Ingredienser

800 gkyllingebrystfilet
4 spskolie
2 pakkerbacon i skiver
10 stktomat
100 gfrisk spinat
6 fedhvidløg
6 dlpiskefløde
4 spsktørret oregano
2 dlrevet parmesan
500 gglutenfri pasta

Tilberedning

  • 1

    Skær kyllingen ud i små firkanter. Snit hvidløget fint og halver tomaterne.

  • 2

    Opvarm en pande med olie og steg kyllingen til den er gennemstegt.

  • 3

    Tag kyllingen af panden og steg baconskiverne.

  • 4

    Kog pastaen i en gryde med vand, som anvist på pakken.

  • 5

    På panden med bacon tilsættes kyllingestykkerne, tomat, spinat og hvidløg.

  • 6

    Steg i et minut og tilsæt fløde, oregano og parmesan. Lad det simre på medium varme indtil det begynder at tykne.

  • 7

    Serveres med den varme friskkogte pasta.

Glutenfri cremet hvidløgskylling med pasta