Glutenfri cremet hvidløgskylling med pasta
4 personer
Ingredienser
800 g | kyllingebrystfilet |
4 spsk | olie |
2 pakker | bacon i skiver |
10 stk | tomat |
100 g | frisk spinat |
6 fed | hvidløg |
6 dl | piskefløde |
4 spsk | tørret oregano |
2 dl | revet parmesan |
500 g | glutenfri pasta |
Tilberedning
- 1
Skær kyllingen ud i små firkanter. Snit hvidløget fint og halver tomaterne.
- 2
Opvarm en pande med olie og steg kyllingen til den er gennemstegt.
- 3
Tag kyllingen af panden og steg baconskiverne.
- 4
Kog pastaen i en gryde med vand, som anvist på pakken.
- 5
På panden med bacon tilsættes kyllingestykkerne, tomat, spinat og hvidløg.
- 6
Steg i et minut og tilsæt fløde, oregano og parmesan. Lad det simre på medium varme indtil det begynder at tykne.
- 7
Serveres med den varme friskkogte pasta.