Glutenfri chokoladekage med mælkesnittecreme

Ingredienser

Chokoladekage

1 pakkeglutenfri chokoladekageblanding
0,8 dlvand
1 stkæg
5 spskolie

Mælkesnittecreme

200 gflødeost naturel
55 gflormelis
2 spsklys sirup
2 dlpiskefløde
1 spskcitronsaft

Pynt

2 spskflormelis
Friske bær

Tilberedning

  • 1

    Bag kagen som anvist på posen i en springform med Ø20.

  • 2

    Lad kagen køle af.

  • 3

    I en skål blandes flødeost, flormelis, sirup, citronsaft og piskefløde.

  • 4

    Pisk cremen fast.

  • 5

    Del kagen på midten med en skarp kniv, så du får to lige tykke kage"bunde".

  • 6

    Smør mælkesnittefyldet i et tykt lag over hele bunden af kagen.

  • 7

    Læg den andel del af kagen forsigtigt ovenpå og stil på køl i mindst 2 timer.

  • 8

    Drys med flormelis og pynt med friske bær inden servering.

Glutenfri chokoladekage med mælkesnittecreme