Glutenfri chokoladekage med mælkesnittecreme
Ingredienser
Chokoladekage
1 pakke | glutenfri chokoladekageblanding |
0,8 dl | vand |
1 stk | æg |
5 spsk | olie |
Mælkesnittecreme
200 g | flødeost naturel |
55 g | flormelis |
2 spsk | lys sirup |
2 dl | piskefløde |
1 spsk | citronsaft |
Pynt
2 spsk | flormelis |
Friske bær |
Tilberedning
- 1
Bag kagen som anvist på posen i en springform med Ø20.
- 2
Lad kagen køle af.
- 3
I en skål blandes flødeost, flormelis, sirup, citronsaft og piskefløde.
- 4
Pisk cremen fast.
- 5
Del kagen på midten med en skarp kniv, så du får to lige tykke kage"bunde".
- 6
Smør mælkesnittefyldet i et tykt lag over hele bunden af kagen.
- 7
Læg den andel del af kagen forsigtigt ovenpå og stil på køl i mindst 2 timer.
- 8
Drys med flormelis og pynt med friske bær inden servering.