Glutenfri chokoladekage med mælkesnittecreme
Ingredienser
Chokoladekage
| 1 pakke | glutenfri chokoladekageblanding |
| 0.8 dl | vand |
| 1 stk | æg |
| 5 spsk | olie |
Mælkesnittecreme
| 200 g | flødeost naturel |
| 55 g | flormelis |
| 2 spsk | lys sirup |
| 2 dl | piskefløde |
| 1 spsk | citronsaft |
Pynt
| 2 spsk | flormelis |
| Friske bær |
Tilberedning
- 1
Bag kagen som anvist på posen i en springform med Ø20. Lad kagen køle af.
- 2
I en skål blandes flødeost, flormelis, sirup, citronsaft og piskefløde. Pisk cremen fast.
- 3
Del kagen på midten med en skarp kniv, så du får to lige tykke kage"bunde".
- 4
Smør mælkesnittefyldet i et tykt lag over hele bunden af kagen.
- 5
Læg den andel del af kagen forsigtigt ovenpå og stil på køl i mindst 2 timer.
- 6
Drys med flormelis og pynt med friske bær inden servering.
