Glutenfri chokoladekage med frugttrifli

8 personer

Ingredienser

1 pakkeglutenfri chokoladekageblanding
1 stkæg
80 mlvand
5 spskolie
3 spskcreme fraiche
3 dlpiskefløde
1 stklime
1.5 tskvaniljesukker
200 gjordbær

Tilberedning

Tip: Har du ikke et anvendeligt glas, kan du også sagtens servere desserten ved at skære et større stykke kage og anrette på en tallerken med jordbær og skum omkring.
  • 1

    Bland æg, olie, vand og chokoladekageblandingen sammen og pisk til dejen er fri for klumper.

  • 2

    Fordel dejen i en kageform på ca. 30x20 cm i et jævnt lag.

  • 3

    Bag kagen på 170° i ca. 20-25 minutter eller til du kan stikke en gaffel i kagen uden der hænger noget ved.

  • 4

    Lad kagen køle af og skær den ud i tern på ca. 1x1 cm eller som du ønsker størrelsen.

  • 5

    Skær jordbærrene i kvarte.

  • 6

    I en skål piskes fløde og vaniljesukker til det er en blød skum og vend herefter skyren i.

  • 7

    Riv skallen fra en lime og tilføj til skummet.

  • 8

    I et glas anrettes desserten. Start med et lag kage nederst, dernæst skum, så jordbær, kage og fortsæt til dit glas er fyldt. Slut af med skum og pynt med et helt jordbær.

Glutenfri chokoladekage med frugttrifli