Glutenfri bruschetta

4 personer

Ingredienser

4 skiverglutenfri franskbrød
8 stkcherrytomater
1 stkfrisk mozzarella
8 fedhvidløg
8 skiverserranoskinke
0,5 dloliveolie
1 tskflagesalt
Friskkværnet peber

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 180°.

  • 2

    Opvarm en pande på mellemhøj varme.

  • 3

    Tilsæt 3 spsk. olivenolie, tomater og hvidløg uden skræl på panden og lad dem stege i 7-8 minutter (gerne under låg). Tomater og hvidløg skal begynde at tage lidt farve. Tag dem herefter af varmen.

  • 4

    Skær brødskiverne i halve og placer på en bageplade med bagepapir. Pensel brødskiverne med resten af olivenolien.

  • 5

    Bag brødskiverne i ovnen i 5-8 minutter eller indtil de begynder at blive gyldne i kanten.

  • 6

    Skær mozzarella ud i små tern.

  • 7

    Tag brødskiverne ud af ovnen og fordel ét fed hvidløg, én tomat og lidt mozzarella på hver brødskive. Drys med flagesalt og friskkværnet peber.

  • 8

    Bag brødskiverne i yderligere 2-3 minutter og tag dem derefter ud af ovnen.

  • 9

    Placer en foldet skive serranoskinke på hver brødskive.

  • 10

    Server lune eller indenfor en halv time, så brødet stadig er sprødt.

Glutenfri bruschetta