Glutenfri bruschetta
4 personer
Ingredienser
4 skiver | glutenfri franskbrød |
8 stk | cherrytomater |
1 stk | frisk mozzarella |
8 fed | hvidløg |
8 skiver | serranoskinke |
0,5 dl | oliveolie |
1 tsk | flagesalt |
Friskkværnet peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 180°.
- 2
Opvarm en pande på mellemhøj varme.
- 3
Tilsæt 3 spsk. olivenolie, tomater og hvidløg uden skræl på panden og lad dem stege i 7-8 minutter (gerne under låg). Tomater og hvidløg skal begynde at tage lidt farve. Tag dem herefter af varmen.
- 4
Skær brødskiverne i halve og placer på en bageplade med bagepapir. Pensel brødskiverne med resten af olivenolien.
- 5
Bag brødskiverne i ovnen i 5-8 minutter eller indtil de begynder at blive gyldne i kanten.
- 6
Skær mozzarella ud i små tern.
- 7
Tag brødskiverne ud af ovnen og fordel ét fed hvidløg, én tomat og lidt mozzarella på hver brødskive. Drys med flagesalt og friskkværnet peber.
- 8
Bag brødskiverne i yderligere 2-3 minutter og tag dem derefter ud af ovnen.
- 9
Placer en foldet skive serranoskinke på hver brødskive.
- 10
Server lune eller indenfor en halv time, så brødet stadig er sprødt.