Glutenfri brunkager

75 stk

Ingredienser

80 gsukker
100 glys sirup
100 gsmør
1 tskpotaske
1 spskvand
1 tskstødt kanel
0.25 tskstødt kardemomme
0.5 tskstødt ingefær
1 tskstødt nellike
1 poseglutenfri burgerbolle melblanding
40 gmandler

Tilberedning

  • 1

    Smut mandlerne.

  • 2

    Smelt sukker, lys sirup, og smør i en gryde og lad det koge op og skru derefter ned til lav varme.

  • 3

    I en lille skål opløses potasken i vand og røres i gryden.

  • 4

    Tilsæt krydderierne til smørmassen og rør godt sammen.

  • 5

    Kom melblanding og mandler i gryden.

  • 6

    Rør det hele sammen til en homogen dej uden at røre for meget.

  • 7

    Hæld dejen ud på køkkenfilm og rul det sammen til en pølse på ca. 5 cm i diameter.

  • 8

    Læg dejen i køleskabet i 2-3 timer eller i fryseren i mindst en time.

  • 9

    Skær dejen ud i tynde skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.

  • 10

    Bag ved 200° i 6 minutter eller til de er brune.

  • 11

    Lad dem køle af på en bagerist.

De skal opbevares i en lufttæt beholder
Glutenfri brunkager