Glutenfri brunkager
75 stk
Ingredienser
| 80 g | sukker |
| 100 g | lys sirup |
| 100 g | smør |
| 1 tsk | potaske |
| 1 spsk | vand |
| 1 tsk | stødt kanel |
| 0.25 tsk | stødt kardemomme |
| 0.5 tsk | stødt ingefær |
| 1 tsk | stødt nellike |
| 1 pose | glutenfri burgerbolle melblanding |
| 40 g | mandler |
Tilberedning
- 1
Smut mandlerne.
- 2
Smelt sukker, lys sirup, og smør i en gryde og lad det koge op og skru derefter ned til lav varme.
- 3
I en lille skål opløses potasken i vand og røres i gryden.
- 4
Tilsæt krydderierne til smørmassen og rør godt sammen.
- 5
Kom melblanding og mandler i gryden.
- 6
Rør det hele sammen til en homogen dej uden at røre for meget.
- 7
Hæld dejen ud på køkkenfilm og rul det sammen til en pølse på ca. 5 cm i diameter.
- 8
Læg dejen i køleskabet i 2-3 timer eller i fryseren i mindst en time.
- 9
Skær dejen ud i tynde skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
- 10
Bag ved 200° i 6 minutter eller til de er brune.
- 11
Lad dem køle af på en bagerist.
De skal opbevares i en lufttæt beholder
