Glutenfri brødsticks og ostecreme med bagte tomater

4 personer

Ingredienser

Brødsticks

4 skiverglutenfri franskbrød
2 spskolivenolie
1 tskflagesalt

Bagte tomater

12 stkcherrytomater
1 dlolivenolie
4 fedhvidløg
6 kvistefrisk timian
salt
peber

Ostecreme

500 gPuck salatost
1 dlcremefraiche
Citronsaft
Friskkværnet peber

Tilberedning

Brødsticks

  • 1

    Del hver brødskive i 5 lige store stave.

  • 2

    Drys med olie og salt.

  • 3

    Placér brødskiverne på en bageplade med bagepapir og bag i 8-10 min (eller til de er gyldne og sprøde) i en opvarmet ovn på 200°.

  • 4

    Lad brødene køle af inden servering,

Bagte tomater

  • 1

    I et lille ovnfast fad blandes hele cherrytomater, olivenolie, hvidløg, timian, salt og peber.

  • 2

    Bag tomaterne i en opvarmet ovn på 200° i 18-20 minutter.

  • 3

    Lad tomaterne køle lidt af

Ostecreme

  • 1

    Bland Puck ost, creme fraiche og citronsaft i en skål.

  • 2

    Blend det til en sammenhændende creme (du kan også bruge en minihakker eller piskeris).

  • 3

    Smag til med friskkværnet peber.

  • 4

    Fordel de let afkølede tomater på toppen af ostecremen og fordel lidt af den smagfulde olie fra fadet omkring.

Glutenfri brødsticks og ostecreme med bagte tomater