Glutenfri brødsticks og ostecreme med bagte tomater
4 personer
Ingredienser
Brødsticks
4 skiver | glutenfri franskbrød |
2 spsk | olivenolie |
1 tsk | flagesalt |
Bagte tomater
12 stk | cherrytomater |
1 dl | olivenolie |
4 fed | hvidløg |
6 kviste | frisk timian |
salt | |
peber |
Ostecreme
500 g | Puck salatost |
1 dl | cremefraiche |
Citronsaft | |
Friskkværnet peber |
Tilberedning
Brødsticks
- 1
Del hver brødskive i 5 lige store stave.
- 2
Drys med olie og salt.
- 3
Placér brødskiverne på en bageplade med bagepapir og bag i 8-10 min (eller til de er gyldne og sprøde) i en opvarmet ovn på 200°.
- 4
Lad brødene køle af inden servering,
Bagte tomater
- 1
I et lille ovnfast fad blandes hele cherrytomater, olivenolie, hvidløg, timian, salt og peber.
- 2
Bag tomaterne i en opvarmet ovn på 200° i 18-20 minutter.
- 3
Lad tomaterne køle lidt af
Ostecreme
- 1
Bland Puck ost, creme fraiche og citronsaft i en skål.
- 2
Blend det til en sammenhændende creme (du kan også bruge en minihakker eller piskeris).
- 3
Smag til med friskkværnet peber.
- 4
Fordel de let afkølede tomater på toppen af ostecremen og fordel lidt af den smagfulde olie fra fadet omkring.