Glutenfri appetizer med agurk, avocadocreme og reje
4 personer
Ingredienser
Rejer
200 g | vannamei rejer |
1 håndfuld | persille |
2 fed | hvidløg |
0,5 tsk | cayennepeber |
0,5 tsk | flagesalt |
2 spsk | olivenolie |
Friskkværnet peber |
Avocadocreme
1 stk | avocado |
0,25 tsk | flagesalt |
1 spsk | limesaft |
Agurk
1 stk | agurk |
Tilberedning
- 1
Tø rejerne op.
- 2
I en skål blandes persille, presset hvidløg, cayenne peber, flagesalt, olivenolie og friskkværnet peber.
- 3
Kom rejerne heri og bland godt rundt.
- 4
Varm en pande op og kom 1 spsk. olie herpå.
- 5
Steg rejerne i ca. 2 minutter på hver side på middelhøj til høj varme.
- 6
Tag rejerne af varmen og lad dem køle en smule.
- 7
Skær agurken ud i ca. 7-8 mm tykke skiver.
- 8
I en lille skål moses avokado med en gaffel og blandes med salt og limesaft.
- 9
På agurkeskiverne fordeles avokadocremen og på toppen og pyntes med lidt persille.