Glutenfri appetizer med agurk, avocadocreme og reje

4 personer

Ingredienser

Rejer

200 gvannamei rejer
1 håndfuldpersille
2 fedhvidløg
0,5 tskcayennepeber
0,5 tskflagesalt
2 spskolivenolie
Friskkværnet peber

Avocadocreme

1 stkavocado
0,25 tskflagesalt
1 spsklimesaft

Agurk

1 stkagurk

Tilberedning

  • 1

    Tø rejerne op.

  • 2

    I en skål blandes persille, presset hvidløg, cayenne peber, flagesalt, olivenolie og friskkværnet peber.

  • 3

    Kom rejerne heri og bland godt rundt.

  • 4

    Varm en pande op og kom 1 spsk. olie herpå.

  • 5

    Steg rejerne i ca. 2 minutter på hver side på middelhøj til høj varme.

  • 6

    Tag rejerne af varmen og lad dem køle en smule.

  • 7

    Skær agurken ud i ca. 7-8 mm tykke skiver.

  • 8

    I en lille skål moses avokado med en gaffel og blandes med salt og limesaft.

  • 9

    På agurkeskiverne fordeles avokadocremen og på toppen og pyntes med lidt persille.

Glutenfri appetizer med agurk, avocadocreme og reje