Fyldig sommersuppe med hvidløgsflute
4 personer
Ingredienser
400 g | kartofler |
200 g | gulerødder |
1 l | vand |
2 terninger | grøntsagsbouillon |
1 stk | porrer |
2 stk | hvidløgsflute med fuldkorn |
35 g | baby spinatblade |
1 dåse | kikærter |
100 g | frosne ærter |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Kartofler, spinat
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom kartofler og gulerødder i en stor gryde, tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.
- 3
Skyl og rens porren grundigt og skær den i skiver. Tillsæt porren til suppen og lad det simre videre i ca. 10 min.
- 4
Lun hvidløgsflutene i ovnen som anvist på pakken.
- 5
Skyl spinaten og kikærterne grundigt. Tilsæt spinat, kikærter og ærter og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
- 6
Server den fyldige sommersuppe i skåle med de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!
