Fyldig rejesalat med madbrød
4 personer
Ingredienser
400 g | frosne rejer |
1 bundt | grønne asparges |
75 g | spinatblade |
350 g | færdig coleslaw |
4 stk | grillet madbrød |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 18: Frosne rejer, grønne asparges, færdig coleslaw
- 1
Tø rejerne op eller dræn dem for væde hvis du bruger rejer i lage. Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.
- 2
Skyl spinaten. Vend coleslawen sammen med spinaten, rejerne og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.
- 3
Lun madbrødene på en brødrister eller i ovnen.
- 4
Server den fyldige rejesalat sammen med asparges og fuldkornsmadbrød som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med citronsaft og dild.
