Fyldig rejesalat med madbrød

4 personer

Ingredienser

400 gfrosne rejer
1 bundtgrønne asparges
75 gspinatblade
350 gfærdig coleslaw
4 stkgrillet madbrød
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 18: Frosne rejer, grønne asparges, færdig coleslaw
  • 1

    Tø rejerne op eller dræn dem for væde hvis du bruger rejer i lage. Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 2

    Skyl spinaten. Vend coleslawen sammen med spinaten, rejerne og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Lun madbrødene på en brødrister eller i ovnen.

  • 4

    Server den fyldige rejesalat sammen med asparges og fuldkornsmadbrød som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med citronsaft og dild.
Fyldig rejesalat med madbrød